PROBLEME LA LOCUL DE MUNCA!

Mare agitaţie la serviciu! Sunt multe lucruri mărunte de făcut, acte de semnat. Dacă nu sunteţi atent sunt posibile şi mici accidente. Puteţi intra uşor în conflict cu cei cu care lucraţi.

PASI MICI, DAR IMPORTANTI

Reuşite mici cu bucurii mari. Este o vreme când aparenţele sunt înşelătoare, iar dacă nu vă evaluaţi corect avantajul, riscaţi să fiţi depăşit de situaţie.Incetul cu incetul se face otetul!

NU VA LASATI ANTRENAT IN DISPUTE!

Fiţi mai atent la ce faceţi şi ce spuneţi, pentru că aveţi tendinţa de a fi impulsiv! Veţi primi o sumă importantă, însă apar discuţii cu partenerul, discutii legate de modul in care vor fi cheltuiti banii!

CU MORALUL LA PAMANT

 Nu sunteţi într-o stare de spirit prea bună. Noutăţile de culise pot fi vinovate pentru această situaţie. Totuşi, în jurul dvs. pluteşte o mare şansă. Renunţaţi la interiorizare.

PRELUATI CONDUCEREA

E momenul demararii de noi proiecte! Spiritul dvs. de iniţiativă este remarcabil. Aveţi grijă totuşi să vă înfrânaţi impulsivitatea care v-ar putea crea probleme la locul de muncă, dar şi acasă.

VESTI NU PREA GROZAVE

Veştile aşteptate nu sunt pe placul dvs. Starea de spirit este influenţată de persoane care, într-un fel, nu acceptă să aveţi mai multe împliniri decât ele.Aveti multe de lamurit!

SUNTETI CONTRA CRONOMETRU

Planul pe care îl puneţi astăzi la punct se cere dus imediat la îndeplinire, căci lucrurile vor evolua şi de va fi să lăsaţi timpul să treacă, planul nu va mai fi bun de nimic.Grabiti-va!

EXAGERAT DE METICULOS

Orice activitate începută în această zi necesită un calcul amănunţit şi o analiză îndelungată. Colegii şi şeful vă vor reproşa încetineală, dar la final vor aprecia rezultatele dvs

DREPT LA TINTA

Stilul dvs. direct şochează şi determină adversarii să-şi cedeze poziţiile de luptă. Dacă vreţi o relaţie caldă cu partenerul, nu vă impuneţi cu forţa părerile. Situaţia depinde în mare măsură de anturaj.

FLUCTUATII FINANCIARE

Temperaţi-vă setea de a cheltui. Cu firea dvs. impulsivă, vă doriţi totul şi neîntârziat, problema e însă că banii au o tendinţă ciudată: când apar, când dispar cu desăvârşire.Fiti pregatit pentru ambele variante

VA REUSESTE TOT!

 Va fi suficient să vreţi, ca să puteţi avea chiar şi luna de pe cer. Încercaţi să vă folosiţi din plin această conjunctură favorabilă, pentru a obţine maximum de profit.

TREZIT LA REALITATE

Vă simţiţi ca şi cum v-aţi fi trezit dintr-un somn adânc. Gândiţi extrem de limpede. Acum, nu numai că ştiţi ce vă lipseşte ca să fiţi fericit, ci aţi aflat şi cum puteţi obţine acel lucru.

ZODIE FAVORIZATA -BERBEC

ARANJAMENTE REUSITE!

Reuşiţi să faceţi nişte aranjamente legate de rezolvarea unor probleme personale sau primiţi sprijinul unor persoane influente care ţin să rămână anonime. Aflaţi ceva despre un prieten.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here