CONTEAZA MULT CU CINE VA ASOCIATI!

E o zi dedicată vieţii relaţionale. Adunaţi informaţii utile şi idei promiţătoare. Contactul cu persoanele întreprinzătoare poate aduce surprize plăcute. Nu cheltuiţi prea mult!

SE CER JUSTIFICARI!

Aţi avea astăzi mare nevoie de fapte doveditoare, care să justifice acţiunile întreprinse anterior de dvs., căci veţi fi pus în situaţia neplăcută de a vă justifica. Sunteţi suspectaţi că puneţi ceva la cale, ceea ce este doar parţial adevărat, căci dvs. aveţi cele mai bune intenţii şi nu le pregătiţi nimic altceva decât o surpriză plăcută.

AZI SUNTETI UN EXCELENT STRATEG!

Variantele strategiei sporesc în continuare. Punctul dvs. de vedere este apreciat şi primiţi un vot de încredere din partea colaboratorilor apropiaţi. Surprize foarte plăcute!

PROBLEME IN FAMILIE!

Desigur, chestiunile de familie nu pot fi amânate. Fie că este vorba de susţinerea financiară a unor rude sau de soluţionarea urgenţelor juridice şi de sănătate trebuie sa va mobilizati si sa le rezolvati.

OCAZII EXCEPTIONALE!

Voia bună vă însoţeşte de-a lungul zilei. Interlocutorii agreabili vă întâmpină şi este posibil să prindeţi şi oportunităţile financiare. Astfel spus, să prindeţi doi iepuri dintr-o dată.

INCERCATI SA FITI PAROLIST!

Rezolvaţi toate problemele şi ţineţi-vă promisiunile. Nu de alta, dar s-ar putea să-i dezamăgiţi pe unii membri ai familiei. Ţineţi seama de sugestiile intimilor.

NU VA ABATETI DIN DRUM!

Folosiţi-vă simţul umorului pentru a depăşi această stare care vă chinuie. Detaliile nu vă copleşesc, mergeţi înainte fără prea multe precauţii si veti avea surprize placute!

APRECIAT DE SEFI!

Sunteți ambițios, iar asta se simte atât în activitatea profesională, cât și în relațiile parteneriale. Aveți posibilitatea rezolvării ușor a problemelor de serviciu.  La serviciu, șefii vă apreciază rezultatele, mai ales după ce reușiți să rezolvați o problemă delicată.

IESITI DIN STAREA DE NERVOZITATE!

Risti sa te certi cu cei din familie. Dacă v-aţi enervat puţin, acceptaţi compania unei persoane
care să vă scoată din această stare. O răceală vă dă târcoale, dar dvs. nici nu vă gândiţi la asta.

O PAUZA AR FI BINEVENITA!

Dacă v-aţi neglijat sănătatea, acum este timpul să vă ocupaţi din nou de acest aspect al vieţii dvs. Evitaţi riscurile şi nu mergeţi pe extreme. Luaţi o pauză.Sigur e momentul!

INFORMATI-VA APROPIATII DESPRE CEEA CE FACETI!

Familia nu prea e de acord cu acţiunile întreprinse de dvs. Duceţi muncă de lămurire pentru a-i convinge că ceea ce faceţi e bine.Doar asa veti reusi sa-i atrageti de partea dumneavoastra!

MIZATI TOTUL PE SINCERITATE

Spuneţi ceea ce gândiţi o dată pentru totdeauna, însă aveţi grijă la forma în care vă expuneţi ideile. Asta va evita ranchiunele. Vă bucuraţi să regăsiţi calmul spre seară.

ZODIE FAVORIZATA-GEMENI

ZAMBET SI VOIE BUNA!

Azi aveti o zi reusita! Unde puneti dumneavoastra mana, pune si Dumnezeu mila si asta va face fericit, mai ales ca se anunta si niste rezultate financiare remarcabile! Totul e sa fiti pe faza!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here