DEMOCRATIE PARTICIPATIVA!

Îi obligaţi pe cei cu care colaboraţi să fie mai puţin indiferenţi şi obţineţi rezultate remarcabile. Din păcate, nu finalizaţi nimic important şi trebuie să faceţi un nou proiect. Sunteţi mai rigid ca de obicei şi nu vă înţelegeţi prea bine cu cei care au funcţii sau influenţă. Ar fi bine să evitaţi reparaţiile care comportă riscuri şi drumuri lungi şi obositoare.

CLIPE DE RELAXARE INCOJURAT DE PRIETENI!

Prietenii sunt un stimulent pentru intelectul dvs. După ce rezolvaţi problemele curente, treburile gospodăreşti şi sarcinile de serviciu, vă permiteţi o scurtă relaxare. Situaţia financiară vă creează unele probleme. După o zi tulbure, resursele băneşti sunt reduse şi intraţi cu greu în posesia sumelor de care aveţi nevoie. Aveţi de achitat şi nişte datorii.

CONTACT CU AUTORITATILE!

Veţi avea de semnat acte sau de obţinut o aprobare. Veţi avea de-a face cu multă lume, ceea ce vă va încânta, dar vă va obosi peste măsură. eţi avea un dialog cu cei de acasă legat de chestiuni financiare. Nu insistaţi să vi se accepte ideile căci oricum până la urmă totul se va rezolva după dorinţa dvs.

 

SANSE DE AVANSARE

Aveţi ocazia să cunoaşteţi o persoană bine proporţionată din punct de vedere social. Dacă veţi fi atent la tot ce spuneţi, puteţi conta pe sprijinul acesteia într-o chestiune delicată. O zi în care veţi fi pus în situaţii dintre cele mai diferite. Dvs. veţi face faţă cu bine şi asta vă va pune într-o lumină favorabilă, în faţa celor din jur.

 

O TRANZACTIE REUSITA

Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să nu ezitaţi. Aveţi toate şansele să câştigaţi bine. Astăzi luaţi decizia să încheiaţi o tranzacţie. În curând se va dovedi că aţi fost inspirat. Vă simţiţi foarte bine la o întâlnire cu prietenii, unde vă faceţi remarcat prin talentul de orator. Ar fi bine să fiţi cumpătat la masă, pentru să sunteţi predispus la indigestii.

RUPT DE REALITAE

Ziua de vineri ii gaseste pe raci pierduti in propriile ganduri, concentrati pe chestiuni existentiale si rupti aproape total de viata cotidiana. Acest lucru nu-i favorizeaza deloc in activitatile pe care trebuie sa le realizeze luni. Totusi, racii vor reusi sa echilibreze problemele personale, interioare, cu responsabilitatile.

BANI CHELTUITI CU FOLOS!

Vă hotărâţi să faceţi o investiţie profitabilă pentru familie şi trebuie să faceţi mai multe drumuri scurte. S-ar putea să daţi piept cu birocraţia, dar reuşiţi să vă descurcaţi.Partea buna e ca aceasta afacere va va aduce un profit frumos facand ca munca depusa sa nu fi fost in zadar!

RELAXARE TOTALA

O zi de linişte. Sunteţi înconjurat cu căldură de către cei din jur şi asta este cea mai mare dorinţă a dvs. Planurile pe care le veţi face împreună cu partenerul se vor pune în aplicare. Vă susţineţi opiniile în forţă. Şi pentru că nu vă despărţiţi de agenda urgenţelor, implicarea dvs. are succes. Acordaţi atenţie situaţiilor neprevăzute şi relaţiilor cu străinii.

SARCINI SUPLIMENTARE

Pentru dvs. obligaţiile suplimentare reprezintă un domeniu sensibil. Doriţi să decideţi singuri în chestiunile de familie şi, fireşte, să aveţi ultimul cuvânt. Din curiozitate, riscaţi să acţionaţi pripit, fără a vă gândi deloc la posibilele consecinţe, imprudenţa fiindu-vă sancţionată înainte de încheierea acestei zile.

SEFII VOR APELA LA EXPERTIZA DUMNEAVOASTRA!

Vi se va solicita ajutorul, sau vi se va da o nouă sarcină din partea şefului, dar totul este destul de neclar, aşa că nu ezitaţi în a cere precizările necesare pentru a îndeplini sarcina cu succes. O cunoştinţă întâmplătoare, cu care nu aţi cultivat relaţii de prietenie, vă va face o propunere ce pare destul de tentantă, dar e mai bine să fiţi circumspect.

IDEI BINE PRIMITE!

Ideile dvs. practice sunt unanim acceptate de anturaj, care este dispus să vă accepte astăzi fără a comenta pretenţiile de a fi considerat salvatorul situaţiei. Veţi purta o discuţie destul de lungă şi stânjenitoare cu un membru al familiei dvs. dar se pare că veţi ajunge într-un final la un compromis, favorabil ambelor părţi.

DIFICULTATI DE COMUNICARE

În această zi simţiţi nevoia de comunicare, de găsire a unui punct comun în relaţia cu persoana iubită. Din punct de vedere financiare vă aflaţi într-o perioadă nu foarte roză. Vi se reproşează de persoanele dragi că, în ultimul timp, aveţi tendinţa să-i manipulaţi, dar faceţi greşeala să nu îi luaţi în seamă. E posibil să încerce să vă dea o lecţie dură.

ZODIE FAVORIZATA-LEU

VA SARE NOROCUL IN CALE!

O zi la care visaţi de foarte mult timp. Puteţi pune în aplicare dorinţele cele mai ascunse.Sunteţi comunicativ şi convingător şi reuşiţi să aplanaţi un conflict apărut în cercul dvs. de prieteni. Este posibil să obţineţi un câştig frumos dintr-o activitate economică.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here