TENSIUNI MAXIME

Este o zi tensionată pentru dvs. Asistaţi la discuţii aprinse, faceţi pronosticuri pe seama unor activităţi riscante. Nici rivalii dvs, declaraţi nu sunt prea blânzi cu dvs. Griji şi agresiuni din toate părţile, pe care le atenuaţi cu mişcări abile! Atenţie, pot apărea mici disensiuni în familie din cauza unei deficienţe de comunicare.

FITI MAI ATENT CU CEI MICI!

Copiii au nevoie de ajutorul dvs. şi ar fi bine să le acordaţi tot sprijinul posibil. Aţi putea chiar să fiţi mai înţelegător şi în felul acesta i-aţi putea face chiar să capete mai mult încredere în dvs. Sunteţi în formă şi vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi. Reuşiţi să rezolvaţi probleme importante ale familiei. Este o zi favorabilă comunicării cu prietenii, însă nu exageraţi cu sfaturile.

SUNTETI IMBATABIL!

Vă descurcaţi cu succes în momentele presante ale zilei. Chiar şi negocierile pe termen lung vor evolua pe coordonate promiţătoare. Nu luaţi decizii ce se referă la mari investiţii! Primiţi veşti şi trebuie să răspundeţi unor invitaţii insistente. Cele mai importante probleme le soluţionaţi în prima parte a zilei. Nu fiţi risipitori cu banii…

 

GANDITI PENTRU ALTII!

Sunteţi mulţumit de faptul că toate ideile dvs. se dovedesc în timp scurt foarte valoroase şi pentru alţii. Altruismul, benefic altădată, acum vă rarefiază veniturile. Duşmanii ascunşi trec la acţiune. Aveţi grijă ce şi cui spuneţi despre problemele dvs. Vă purtaţi prietenos şi îndatoritor cu anturajul.

SUNTETI USOR NERVOS

Aveţi o stare de iritare pe care aţi depăşi-o mai uşor dacă v-aţi angrena în activităţi concrete. La slujbă vă veţi bucura de aprecierea colegilor şi superiorilor ierarhici. Veţi cheltui o mulţime de bani, dar veţi reuşi să păstraţi echilibrul bugetar. Este posibil să primiţi nişte informaţii ce vă vor fi de un mare folos în viitorul apropiat.

DRUMURI CU NOROC

Dacă aveţi de gând să plecaţi într-o călătorie, şansa vă va surâde. În schimb, relaţia cu rudele apropiate poate fi cam tensionată. Încercaţi să le oferiţi mai multă înţelegere. Energia dvs. ar trebui orientată cu precădere spre domeniul profesional unde aţi putea finaliza o lucrare dificilă. Totul se mişcă extrem de încet, dar nu este cazul să forţaţi nota.

SUNTETI AJUTAT DIN UMBRA!

Este o zi bună pentru dvs., deşi mulţimea de drumuri pe care o aveţi de făcut vă va epuiza. O femeie încearcă să vă dea o mână de ajutor fără a vă lăsa să vedeţi acest lucru. S-ar putea ca unele neînţelegeri mocnite între dvs. şi partenerul de viaţă să iasă la iveală. Dacă reuşiţi să le discutaţi calm, acestea se vor rezolva mai uşor decât v-aţi închipuit.

REUSITI SA VA RELAXATI!

Activităţile de agrement v-ar putea ajuta să vă mai relaxaţi. Spre seară, veţi primi o veste care vă va lua prin surprindere. Nu vă lăsaţi influenţat de un bărbat mai tânăr pentru ca excesul de incredere ar putea narui tot ce ati construit cu truda! Urmati-va calea neabatut!

GANDURI NEGRE

Risti sa te certi cu cei din familie. Cu toate acestea, esti dispus sa faci concesii si iti recunosti vina, atunci cand este cazul. Esti plin de energie, insa ai tendinta sa adopti o atitudine negativa. Gaseste ceva care sa-ti relaxeze mintea si trupul si care sa-ti alunge gandurile negre.

COMPANIA PRIETENILOR VA AJUTA ENORM!

Veţi întâlni nişte prietenii mai vechi, a căror companie vă va face să vă simţiţi excelent. Sunteţi mai sensibil, aşa că ar trebui să nu vă implicaţi în activităţi deosebite. Este posibil să vi se ofere o ocazie tentantă de a pleca într-o călătorie. În anturajul dvs. apropiat vor exista o mulţime de animozităţi şi ar fi de dorit să nu interveniţi.

EXAGERAT DE CURIOS

Curiozitatea dvs. atinge cote maxime. Ar fi bine să vă îndreptaţi către studiu şi în felul acesta veţi obţine rezultate mai deosebite. Nu sunt excluse controversele cu sexul opus. O zi destul de bună, în ciuda faptului că la serviciu veţi avea de înfruntat un obstacol. Flerul de care dispuneţi vă poate ajuta să rezolvaţi aproape orice.

SANSA DE AFIRMARE

Partenerul vă va înconjura cu multă căldură, aşa că vă gândiţi să răspundeţi la fel, cu toate că vor mai fi şi mici momente mai tensionate. Vreţi să vă afirmaţi într-un grup de prieteni. O persoană mai puţin cunoscută vă va da o informaţie importantă. Aţi putea să vă învingeţi suspiciunile şi să o folosiţi. După-amiază veţi încheia cu succes o activitate gospodărească.

ZODIE FAVORIZATA-BERBEC

SUCCESE RASUNATOARE

Mintea dvs. funcţionează excelent. Încercaţi să puneţi în practică o parte din ideile pe care le aveţi, rezultatele vor fi deosebite. În timpul liber nu vor lipsi ocaziile de distracţii.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here