Golden Drum i-a urat bun venit lui Cătălin Dobre, Co-CEO și Chief Creative Officer, McCann Worldgroup Romania & Regional Creative Director McCann CEE, în calitate de cel mai nou membru al Golden Drum Hall of Fame, un grup select de vizionari și visători care au luptat cu pasiune și curaj pentru progresul industriei creative și nu numai.

 

Înființat în 2010, Hall of Fame îi celebrează pe cei care, prin cariera lor profesională și viața personală, au influențat mințile și sufletele noastre creative. Lideri creativi care ne-au inspirat și motivat și care acum ne ghidează să mergem înainte în demersurile noastre.

 

“Este o mare onoare să fac parte din Hall of Fame-ul Golden Drum, cel mai important festival creativ din Europa Centrală și de Est. Sunt impresionat de compania în care mă aflu, toți sunt adevărați giganți ai industriei.

Am fost întotdeauna mândru de ADN-ul creativ pe care l-am moștenit din această regiune.

Viața de zi cu zi în această parte a lumii ne-a făcut să găsim soluții laterale la probleme. Ne-a antrenat. Ne-a făcut să fim provocatori, să gândim într-un mod inovator. Simt că Golden Drum a celebrat și a promovat acest tip de creativitate.

Sunt mândru să devin parte din Hall of Fame-ul acestui festival unic. Mă ajută în continuare să promovez autenticitatea acestei regiuni și să celebrez tipul special de creativitate care provine de aici.” – Cătălin Dobre, McCann.

 

Timp de mulți ani, Cătălin a fost o parte integrantă a festivalului, demonstrând în mod constant ambiție, talent și multă muncă. Niciodată nu a fost lipsit de laude la adresa Golden Drum și a importanței acestuia pentru dezvoltarea regiunii, a comunității și a tinerelor talente. Având de partea sa toată susținerea rețelei McCann, Cătălin a jucat un rol strategic în dezvoltarea festivalului și în situarea acestuia pe harta industriei creative.

 

Cătălin a fost speaker, membru al juriului, membru al juriului competiției Young Drummers și un colecționar de premii Golden Drum, fiind numit de nenumărate ori Directorul Creativ al Anului. Sub îndrumarea sa, McCann România a câștigat titlul de Agenția Anului, iar Rețeaua McCann a devenit Rețeaua Anului la Golden Drum, de mai multe ori.

 

 

Aducerea culturii creative în regiunea Europei Centrale și de Est la nivelul următor

 

Absolvent de Filosofie, Cătălin Dobre, Chief Creative Officer și Co-CEO al McCann Worldgroup Romania, în vârstă de 39 de ani, și-a început cariera în advertising în calitate de copywriter, în urmă cu 20 de ani.

De-a lungul anilor, el a câștigat două Cannes Lions Grand Prix și un Titanium Lion, numărul total de premii la Cannes ajungând la 39. De asemenea, a obținut premii la toate marile festivaluri internaționale de publicitate, printre care D&AD, Clio, One Show, Eurobest, Lia, New York Festivals, Cresta și Golden Drum.

A făcut parte din juriile D&AD, Clio, Eurobest, Dubai Lynx, NY Festivals și Golden Drum.

Cătălin a fost inclus în prima ediție română Forbes 30 sub 30 și a obținut, doi ani mai târziu, Premiul de Excelență. De asemenea, el a primit premiul de excelență IAA, pentru crearea campaniei care a adus primul Cannes Grand Prix în Europa de Est și a făcut parte din topul Adweek Creative 100 în 2019.

 

Despre Golden Drum Hall of Fame

O sală este doar o sală. Dar oricine are numele înscris în ea, se apropie pentru scurt timp de nemurire. Atunci o sală devine Sala. Festivalul Golden Drum a atras în cei douăzeci și șapte de ani de existență mari vizionari și visători care au luptat cu curaj și pasiune pentru progresul industriei creative.

Pe măsură ce timpul trece și oamenii avansează, avem tendința de a uita numele celor care au pus bazele pe care profesioniștii de astăzi construiesc lucruri mărețe. Înființat în 2010, Hall of Fame-ul virtual Golden Drum păstrează și reamintește numele marilor femei și bărbați. Lista se mărește cu o atenție deosebită și cu un sentiment de recunoștință față de cei ale căror nume și acțiuni nu ar trebui să le uităm niciodată. Fiecare nou membru trebuie să fie confirmat și acceptat în Hall of Fame de către membrii existenți.

 

Membrii Golden Drum Hall of Fame în ordine alfabetică

Jure Apih, Adrian Botan, Farid Chehab, Michael Conrad, Ivan Čimburov, Meta Dobnikar, Cătălin Dobre, Dushan Drakalski, Csaba Gosztonyi, Andrey Gubaydullin, Ami Hasan, Mariusz Jan Demner, Jaime Mandelbaum, Jiri Mikeš, Juli Nemes, Johannes Newrkla, Günseli Özen, Milka Pogliani, Ulrich Proeschel, Jorg Riommi, Jason Romeyko, Daniel Ružička, Dragan Sakan, Juraj Vaculik, Vital Verlič, Jarek Ziebinski și Darek Zatorski.

Festivalul Golden Drum va avea loc între 9 și 10 octombrie 2023 la Grand Hotel Bernardin, Portorož, Slovenia. Competiția Golden Drum este deschisă înscrierilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here