Bucureşti, 04.04.2023: WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU) – cea mai mare universitate de business din Europa, deschide sesiunea de burse de studiu în valoare de 200.000 de euro, adresate managerilor și antreprenorilor care doresc să urmeze un program de educație executivă. Bursele sunt valabile atât pentru programul Professional MBA din Viena, cât și pentru programul de Executive MBA pe care WU îl organizează la București de peste 15 ani.

 

Executive MBA Bucharest este unul dintre cele mai apreciate programe de educație executivă din țară și singurul care beneficiază de tripla acreditare internaţională – EQUIS, AMBA şi AACSB. Pe plan internațional, programul de EMBA al WU Executive Academy se regăsește pentru a treia oară consecutiv în top 40 programe EMBA, cu rezultate care depășesc programe similare de prestigiu. Astfel, acesta se clasează pe locul 8 în lume și pe locul 2 în UE la categoria „Progres în carieră”, pe locul 10 în lume la categoria „Experiență internațională a studenților” și pe locul 11 în lume la categoria „Experiența medie de muncă a studenților”.

 

Succesul programului se datorează atât reputației profesorilor de la WU, cât și celor externi care predau la universități de renume, precum Carlson School of Management (USA) și IESE Business School (Spania), cât și celor trei module internaționale, desfășurate în Austria și SUA, ce oferă studenților ocazia de a interacționa cu manageri din companii diverse, aflate în perioade de tranziție sau într-o fază de globalizare a business-ului. De asemenea, structura cursurilor este axată în proporție de peste 80% pe latura practică, prin studii de caz internaționale de actualitate și tehnica de curs care încurajează interacțiunea între studenți și alumni.

 

„Criza economică şi geopolitică a determinat un interes crescut din partea managerilor și antreprenorilor de a se înscrie la cursuri de MBA/EMBA, iar programul nostru, Executive MBA Bucharest, a rămas în topul preferințelor lor. Aceştia au fost motivați de noile provocări să își perfecționeze cunoștințele și abilitățile de business pentru putea gestiona în mod eficient situațiile complexe și neprevăzute întâlnite la job. Prin bursele pe care le oferim, ne dorim să susținem cât mai mulți profesioniști talentați să acceseze educația executivă de top oferită de profesorii noștri cu renume internațional”, a declarat Prof. Phillip C. Nell, Director Academic, Executive MBA Bucharest.

 

Anul trecut, WU EMBA Bucharest a înregistrat cel mai mare număr de participanți – 39 de manageri și antreprenori înscriși. Pentru prima dată, cererile au fost mai mari decât numărul de locuri disponibile, ceea ce a reprezentat un record istoric pentru activitatea programului.

 

 

Studenții de EMBA provin din domenii de activitate variate, pe primele locuri fiind IT-ul, sectorul financiar și comerțul, urmate de industria FMCG, domeniul medical și farmaceutic, industria producătoare, energie, sectorul serviciilor, transporturi, agricultură, construcții/inginerie, educație și avocatură. Cursanții au vârsta medie de 39 de ani, o experiență profesională medie de 15 ani și una manageriala medie de 8 ani. Ponderea bărbați/femei în cadrul unei clase este de 65% – 35%.

 

Programul va începe în luna noiembrie și se adresează managerilor cu o experiență de minimum cinci ani. Acesta include 14 module, desfășurate pe parcursul a 16 luni, în regim part-time, ceea ce oferă cursanților posibilitatea de a-și continua activitatea profesională pe durata studiilor. Comunitatea de alumni a Executive MBA Bucharest cuprinde peste 450 de absolvenți.

 

Despre WU Executive Academy:

 

WU Executive Academy este parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa și a doua cea mai bună universitate din țările vorbitoare de limbă germană. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputație excepțională în calitate de furnizor de educație în domeniul managerial. Portofoliul educațional al WU Executive Academy include de la programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, la certificări universitare, programe corporate, dar și diverse seminarii, fiind unul dintre principalii furnizori de educație executivă din Europa Centrală și de Est.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here