Sursa foto: https://unsplash.com/photos/26MJGnCM0Wc

Tabla magnetica a luat locul tablelor clasice si inca de la aparitia ei este foarte apreciata si foarte des utilizata in medii variate. Poate fi gasita in mediul academic, in birouri si chiar in case, datorita avantajelor pe care acest produs le are. Aici pot fi gasite mai multe modele de table magnetice care pot fi integrate cu usurinta in interioare, unde va servi mai multor scopuri.

Tabla magnetica se curata foarte usor

O tabla magnetica poate curatata usor si reutilizata, acesta fiind si motivul pentru care in numeroase birouri a luat locul clasicelor coli de flipchart. Acestea din urma trebuie rupte si inlocuite si nu tot timpul este nevoie ca informatiile de pe ele sa fie pastrate.

Prin urmare, pentru informatii care nu trebuie stocate se folosesc tablele magnetice care sunt reutilizabile. De asemenea, in mediul academic, aceasta usurinta de curatare reprezinta un foarte mare avantaj, pentru ca elevii si profesorii nu vor mai inhala praful de creta specific unei table clasice.

Tabla magnetica stimuleaza memoria vizuala

Memoria vizuala este una dintre cele mai des utilizate de catre creierul uman. Desigur, exista si persoane cu memorie auditiva mai bine dezvoltata, insa cei mai multi invata mai repede atunci cand vad informatia.

Pe o tabla magnetica se poate scrie cu diverse culori, se pot face schite si scheme cu usurinta, iar scrisul va fi usor de citit pentru ca cel care foloseste tabla va scrie pe ea cu un marker, ca si cand ar folosi o coala. Prin comparatie, pe tablele clasice se scrie cu creta, ceea ce inseamna ca este foarte posibil ca scrisul sa sufere unele transformari care sa il faca mai greu de citit.

Tabla magetica poate fi pusa oriunde

Un alt avantaj este faptul ca o tabla magnetica poate fi pusa oriunde, comparativ cu tablele clasice de dimensiuni mari, care sunt fixate pe un perete. Tabla magnetica este dotata cu suport si poate fi stransa si mutata oriunde este nevoie de ea, oferind in acest sens mai multa flexibilitate. Poate fi pusa in birouri, in sala de sedinte sau poate fi luata in aer liber pentru discutii interactive, intr-un team building.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here