Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-in-orange-zip-up-jacket-834872/

 

Parul ondulat, cu toate ca este cat se poate de frumos, se poate dovedi extrem de dificil de intretinut. In situatia de fata, pentru a veni in ajutorul tuturor persoanelor care se confrunta cu astfel de dificultati, in articolul de fata au fost aduse in discutie cateva sfaturi de care merita sa se tina cont pentru obtinerea unui par cret cat mai matasos.

Obtinerea unui par ondulat frumos: 4 sfaturi de care merita sa se tina cont

Pentru persoanele care doresc sa aiba parte de un par ondulat de milioane, se recomanda sa se apeleze la sfaturile regasite in articolul de fata:

1. Utilizarea unui sampon pentru par ondulat

Prima regula care trebuie urmata consta in folosirea unui sampon de curatare fara sulfati. Din cauza ca parul ondulat ajunge sa se imbacseasca de la produsele de styling obisnuite, omul va avea nevoie sa apeleze la un sampon de curatare mai puternic.

2. Utilizarea unui balsam pentru par ondulat

Pentru persoanele care practica sporturi sau care, din diverse motive, aleg sa-si spele zilnic parul, este recomandat sa se apeleze la cowash. Cowash-ul reprezinta un tip de balsam special, ce nu face spuma la spalare si care contine foarte multe ingrediente naturale. Cand se aplica balsamul, trebuie sa se evite radacina si sa se vizeze zona dintre jumatatea firelor de par si varfuri.

3. Produsele de styling

Atunci cand vine vorba de produse de styling, specialistii recomanda sa se utilizeze spuma pentru par cret, aceasta avand numeroase proprietati de revitalizare a onduleurilor.

4. Squish to condish

Aceasta metoda este una dintre cele mai importante modalitati de obtinere a buclelor mult dorite. Dupa ce a fost samponat parul si s-a aplicat balsamul, persoana va trebui sa stea cu capul in jos, iar cu 3 degete sau cu un pieptan cu dinti rari se va trece prin par pentru a-l descalci. Se va aplica o cantitate mica de balsam leave in pe par iar, cu palmele pline de apa, se va incepe o strangere pana cand frizz-ul va fi eliminat si onduleurile bine definite.

 

In concluzie, acestea sunt sfaturile ce trebuie urmate pentru obtinerea unui par cat mai calitativ cu putinta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here