Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company – una dintre cele mai importante companii producătoare de bere din România – s-a alăturat și in acest an inițiativei ExtravaCANza care îsi propune colectarea şi reciclarea dozelor din aluminiu, pe litoral.

În primele două week-enduri ale campaniei au fost depuse în aparatul inteligent din Mamaia aproape 5750 de doze (~ 73 kg), iar în schimbul colectării a 5 recipiente de aluminiu, participanţii s-au putut răcori, la alegere, cu o bere Bergenbier, Bergenbier Fără Alcool, Bergenbier Fresh Lemon sau Bergenbier Fresh Grapefruit fără alcool.

Turiştii pot depune dozele consumate, indiferent de formă, mărimea sau culoarea acestora în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, între orele 13.00-17.00, în automatul disponibil în staţiunea Mamaia, la Taverna Aventura.

În schimbul a cinci doze introduse în aparat, participanţii vor primi o doză de suc sau bere. În plus, aparatul inteligent va emite aleatoriu un bon câştigător, iar posesorul acestuia se va bucura de un voucher cu premii.

“Unul dintre cele mai importante principii ale Bergenbier S.A. este să fie un partener de încredere al societății civile și să ofere consumatorilor sprijin constant, pentru un mediu sustenabil. Fiecare astfel de inițiativă pe care o susținem este un pas înainte către o folosire mai eficientă a resurselor naturale, pe tot lanțul producției de bere, minimizând astfel efectul asupra mediului înconjurător. În acest fel suntem mai aproape de obiectivele globale din Our Beer Print 2025, prin care ne dorim să protejam mediul și comunitățile în care activăm”, a declarat Alexandra Barroso, Legal and Corporate Affairs Director, Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este partener în proiectul ExtravaCANza pentru al patrulea an consecutiv. În 2021, proiectul se derulează în perioada 2 iulie – 22 august și este inițiat prin programul Every Can Counts dedicat colectării selective, în scopul de a încuraja reciclarea și în afara casei – la locul de muncă, în cadrul evenimentelor publice sau in vacanță. În anul 2020 au fost colectate și reciclate peste 23,000 de doze de aluminiu, ceea ce a permis păstrarea mai curată a plajelor și a încurajat, în acelasi timp, un comportament responsabil din partea turiștilor.

 

###

Despre Bergenbier S.A.

Parte a grupului Molson Coors Beverage Company, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu. Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la Ploieşti şi o reţea performantă de distribuţie naţională.  Prin fiecare lucru pe care îl facem, încântăm băutorii de bere din România. De aceea, Bergenbier S.A. acordă o atenție sporită impactului pe care îl are în comunitate și asupra mediului. Fiecare bere produsă lasă o urmă, iar aceasta ajută compania să creeze un viitor sustenabil. Portofoliul companiei cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieţei. Pe lângă berile produse la Ploiești – Bergenbier, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu– compania importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark și Granat, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum și berea albă germană nefiltrată Frazinskaner.

 

Despre Molson Coors

De peste două secole, Molson Coors fabrică băuturi care aduc oamenii împreună pentru a se bucura de toate momentele vieții. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling și Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs și multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai îndrăgite și emblematice mărci de bere realizate vreodată. În timp ce istoria companiei este înrădăcinată în bere, Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru și multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotată la bursă care operează prin Molson Coors America de Nord și Molson Coors Europe și este tranzacționată la New York și la bursa canadiană (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei și de a lăsa o amprentă pozitivă asupra angajaților noștri, consumatorilor, comunităților și mediului se reflectă în Our Beer Print și în obiectivele noastre de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitați molsoncoors.com sau pe Twitter

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here