Sursa foto: https://pixabay.com/photos/portrait-fashion-woman-charm-3190856/

Reprezentantele sexului frumos sunt cunoscute pentru pasiunea pe care o au pentru piesele vestimentare, dar și pentru accesoriile pe care le poartă. De exemplu, în timpul iernii ele să strălucească în haine de blană de calitate, pe care să le introducă foarte ușor în outfituri diverse, de la cele casual și până la cele mai elegante. Citind acest articol, femeile pot descoperi care sunt cele mai importante blănuri pe care trebuie să le aibă acasă, astfel încât să poată alege modelele potrivite, în funcție de evenimentele la care vor participa, dar și în funcție de vremea de afară!

Blănuri din vulpe polară

Hainele realizate din blană de vulpe polară se numără printre cele mai pretențioase, dar și interesante piese vestimentare care se pot regăsi în dulapurile reprezentantelor sexului frumos. Este vorba despre haine argintii sau albe, care au capacitatea de a scoate în evidență frumusețea naturală a femeilor și care se întrețin destul de simplu. Este suficient că cele ce le poartă să nu le pună în dulap imediat ce ajung acasă, iar dacă blană s-a udat din cauza lapovitei, să o lase să se usuce natural, fără a trece mâna prin ea.

Haine de blană din Chinchilla

Printre cele mai inspirate alegeri ale reprezentantelor sexului frumos în materie de blănuri se află și cele de chinchilla, o rasă extrem de apreciată de iepure. Hainele lucrate din acest tip de material au firele scurte, extrem de mătăsoase și plăcute la atingere. Piesele vestimentare asigura un nivel de confort termic optim, indiferent de câte grade indică termometrele afară.

Citește și: 5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a cumpara o haina de blana

Blănuri din astrahan

Hainele de blană din astrahan sunt și ele extrem de interesante și de plăcute. Potrivite mai degrabă pentru stilul casual decât pentru cel elegant, aceste piese vestimentare sunt excelente mai ales pentru femeile mature, care au o personalitate puternică și care nu se tem să se pună în evidență așa cum merită!

Geci scurte, sport

Pe lângă blănurile lungi până glezna și cele medii, până la coapse, reprezentantele sexului frumos trebuie neapărat să aibă și o geacă de blană scurtă. Această piesă vestimentară este potrivită pentru ținutele sport și cele casual. Ea poate fi uni din punct de vedere cromatic sau colorată. Cât despre sistemul de prindere, gecile se pot închide cu ajutorul fermoarelor sau cu ajutorul unor nasturi mari, care să pună în evidență frumusețea blănurilor.

Veste de blană

Vestele de blană se încadrează și ele în categoria ,,must have” pentru reprezentantele sexului frumos. De ce? Sunt ușor de purtat atât toamna, cât și iarnă, mai ales dacă sunt combinate frumos cu celelalte haine din cadrul unui outfit. Mai mult, vestele sunt practice și ușor de depozitat, pentru că nu ocupă la fel de mult spațiu precum blănurile mari și generoase.

Femeile au avantajul de a putea alege dintr-o gama foarte largă de blănuri atunci când vine iarnă. Ele se pot orienta către modelele uni, colorate dar și spre blănurile simple și elegante ori cele sofisticate, care le pun foarte bine în valoare!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here