Sunt putine meserii de viitor pe care te poti baza pentru un castig foarte bun si pentru 5-10 ani si un loc de munca sigur, care ofera cele mai bune conditii de studiu. Meseriile de viitor sunt cele care te ajuta sa inveti continuu, sa te perfectionezi, mereu ai cevsa nou de invatat si de pus in practica, gasesti tot ce ani nevoie pentru a practica in conditii optime meseriile alese.

 

O astfel de meserie este si cea de tehnician maseur, o poti invata foarte simplu daca participi la cursuri masaj. Pentru doar 1795 de ron si plata in rate poti sa iti insusesti toate notiunile legate de masaj, la final ai si diploma recunoscuta national si international, poti profesa imediat dupa ce termini studiile de scurta durata.

 

Timp de sase luni cursantii vor avea cursuri foarte bine structurate, partea teoretica se va combina cu partea practica pentru cele mai bune rezultate pana la sfarsitul cursului. Profesorii cu experienta vor explica in detaliu fiecare tehnica de masaj, fiecare tip de masaj, oricine participa la cursuri masaj va sti cum sa isi organizeze fiecare zi de lucru, ce are de facut pentru a mentine igiena in cabinet, cum se pregatesc pacientii si cum se efectueaza corect masajul somatic, terapeutic, reflexogen, drenajul limfatic. Pe langa competentele de baza cursantii isi vor insusi si competente suplimentare care ii vor ajuta sa inteleaga mai bine ce este cu masajul profesionist.

 

In afara de modulul care face referire la masajul somatic mai sunt inca trei module incluse in cursurile de zi, cele legate de masajul reflexogen sau terapeutic si de drenajul limfatic, toate notiunile vor fi discutate pe indelete si se va face practica foarte multa pentru a deprinde competentele necesare. Fiecare tip de masaj va fi efectuat sub supravegherea profesorilor, se vor invata notiunile de baza prin aplicarea lor directa si prin gasirea celor mai bune tehnici de masaj pentru orice fel de client care il solicita.

 

Toate cursurile din cadrul cursului de masaj sunt gandite in asa fel incat sa poata face legatura intre cunostinte deja existente si unele noi, durata cursurilor este una destul de scurta, orarul este flexibil, nu e nevoie sa faci un efort pentru a invata rapid tot ce ai nevoie ca sa profesezi masajul. Pe masura ce este predata materia fiecare cursant va avea un feedback in legatura cu evolutia sa, va putea intreba si va primi intrebari oricand pentru a putea sa isi fixeze toate notiunile necesare pentru un curs cat mai bine inteles pana la final.

 

Cu astfel de cursuri nu doar ca inveti lucruri noi si interesante, dar te formezi pentru o meserie ceruta, bine platita, pe care o poti practica oriunde in lume si pe care o poti face cu aceeasi placere si acum si peste zece ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here