Parintii care sunt in cautarea celui mai bun lapte praf fara lactoza trebuie sa stie ca exista o serie de elemente de care trebuie sa tina cont pentru a face o investitie excelenta.

 

Este esential ca ei sa se informeze foarte bine inainte de a-si incepe sesiunea de shopping, pentru ca doar astfel vor putea cumpara formula ideala pentru bebelusul lor. In randurile ce urmeaza sunt prezentate detalii asupra carora mamele si tatii trebuie sa se opreasca atunci cand isi doresc sa cumpere un produs bun!

 

 

Ce tipuri de lapte praf fara lactoza exista?

Pentru inceput, proaspetii parinti trebuie sa stie ca exista mai multe tipuri de lapte praf fara lactoza din care pot alege. Ei au la dispozitie formulele clasice, pe care le pot pregati prin combinarea produselor u apa, formule de lapte lichid concentrat, care trebuie diluat cu apa, dar si formule de lapte praf gata pregatite. Cele din urma pot fi utilizate imediat dupa achizitionare.

 

 

In functie de substantele folosite pentru realizarea laptelui praf

Cand vine vorba despre substantele care sunt incorporate in laptele praf, mamele si tatii au, din nou o decizie de luat. Produsele pe baza de lapte de vaca sunt ideale pentru micutii aflati in primele zile de viata, pe cand formulele care contin lapte de soia sunt excelente cu precadere pentru bebelusii care au intoleranta la lactoza ori la lapte de vaca.

 

Mai mult, mamele si tatii pot achizitiona si formule specializate, care sunt concepute pentru micutii care, la nastere au inregistrat o greutate mai mica decat ar fi trebuit. Acestea au un continut aparte de substante nutritive, pentru a spori procesul de dezvoltare al bebelusilor.

 

 

In functie de varsta micutilor

Parintii trebuie sa mai stie ca pe piata exista o gama variata de lapte praf. Aceste produse trebuie alese inclusiv in functie de varsta bebelusilor.

 

Daca micutii care au doar cateva zile de cand au venit pe lume au anumite nevoi speciale (mese  foarte frecvente, bogate in nutrienti), bebelusii care au depasit deja pragul de 6 luni incep sa aiba nevoie de mancare putin mai rar. Portiile trebuie sa fie, insa suficient de consistente pentru cerintele organismului bebelusilor.

 

 

Alergii

Pentru a se asigura ca micutii lor pot consuma lapte praf, parintii trebuie sa consulte medici de specialitate, mai ales in primele luni. Este esential ca mamele si tatii sa primeasca o parere avizata in ceea ce priveste hrana pe care o ofera bebelusilor, pentru a se asigura ca iau cele mai bune decizii.

 

Toate elementele mentionate anterior trebuie sa se afle pe lista detaliilor la care parintii sunt atenti atunci cand cauta sa cumpere cel mai bun lapte praf pentru micutii lor. Daca femeile nu au lapte matern sau li s-a interzis sa il foloseasca, ele trebuie sa gaseasca metode alternative prin care sa ii ajute pe cei mici sa se dezvolte cat mai frumos si mai sanatos! Munca de parinte este una dintre cele mai dificile din lume, insa si cea mai satisfacatoare!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here