Prima ediție din 2019 a târgului Baby Boom Show își deschide porțile azi, 4 aprilie 2019. Știm că multe viitoare mămici abia așteaptă și deja sunt curioase ce vor putea găsi.

Începând de joi, 4 aprilie, ora 10,00 fix, Cord Blood Center vă așteaptă la Baby Boom Show. Anul acesta, târgul se desfășoară tot la Romexpo, dar într-un pavilion nou – B1.

Ce a pregătit Cord Blood Center pentru Baby Boom

Ca la fiecare ediție, am pregătit o zonă prietenoasă și relaxantă, unde reprezentanții medicali te vor întâmpina cu o cafea bună sau un ceai fierbinte, gata să-ți răspundă la orice întrebări despre celulele stem recoltate la naștere.

Pentru fiecare viitoare mămică interesată de recoltarea de celule stem vom oferi până la 30% discount la pachetele de servicii pe care le oferim.

Mai mult, fiecare gravidă care va alege să intre în familia CBC România va primi și un cadou inedit. Ne place să credem că va fi o surpriză foarte plăcută, așa că dăm doar un indiciu: clinică de lux.

De asemenea, pentru viitoarele mămici care aleg să nască la maternitățile private cu care colaborăm am pregătit discount-uri suplimentare.

Așadar, vă așteptăm la o cafea, un ceai și o discuție despre celule stem, cu până la 30% discount la pachetele de servicii oferite de Cord Blood Center + un cadou special pentru mămică, de joi, 4 aprilie, până duminică, 7 aprilie, la Romexpo, pavilionul B1, standul 6A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here