Cum să obții un DA de la ceilalți

Trainer: Bogdan Grigore

Ți-ai stabilit obiectivele și vrei neapărat să le îndeplinești. Ai realizat că ai nevoie și de ajutorul altor oameni pentru a reuși acest lucru. Trebuie însă să-i influențezi pentru a-l obține. Cum îi determini pe ceilalți să spună „DA”? – clientul tău să spună „DA” achiziționării produsului tău, furnizorul să spună „DA” și să-ți ofere cel mai bun preț posibil. Managerul tău să spună „DA” solicitării tale.

Influențarea nu este o abilitate cu care te naști. Este o tehnică foarte puternică pe care o poți învăța. De fapt, ai influențat oameni dintotdeauna. Ți-ai convins părinții să te lase să stai până târziu la o petrecere. Ai convins un profesor să îți dea notă mare. La fel ai făcut și cu un dealer auto când ți-a oferit un preț mai bun. Ghici ce: și oamenii din jurul tău te-au influențat pe tine!

În cadrul workshop-ului ‘Fii maestru în arta influențării’,  organizat de QuickLearn, vei învăța și vei pune în practică tehnici care îți vor permite:

  • să aplici cu succes cele șase principii ale influențării
  • să ghidezi cu ușurință pe ceilalți în procesul de influențare
  • să creezi o legătură cu ceilalți într-un timp foarte scurt
  • să descoperi ce îi determină pe oameni să spună „DA”
  • să fii memorabil

Cercetările au dezvăluit care sunt mecanismele universale prin care oamenii sunt influențati și persuadați. Folosirea conștientă a tehnicilor care generează aceste mecanisme  îți va permite să devii mai bun în influențare și în atingerea scopurilor tale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here