Ai întâlnit vreodată un campion? Cât de multe știi despre scrimă? Pe 20 octombrie 2018, începând cu ora 12.00, te invităm alături de întreaga familie să o întâlnești pe una dintre dintre cele mai mari sportive ale României! Ana Maria Brânză lansează cartea pentru copii „En Garde! Fetița cu masca tricoloră”. Curtea Veche Publishing, Sports-HUB și ParkLake Shopping Center îți pregătesc un eveniment plin de surprize! La final, atacăm cu o demonstrație de scrimă, sesiune foto și autografe, premii și multe altele. Evenimentul va avea loc la spațiul de evenimente din ParkLake Shopping Center (Str. Liviu Rebreanu, nr. 4, București, parter) și intrarea este liberă.

Ana Maria Brânză, campioană națională, europeană, mondială și olimpică la scrimă, își face debutul literar cu o poveste de suflet despre pasiune, ambiție, sport și vise îndrăznețe care devin realitate. “En Garde”, un concept editorial de Alina Bâltâc cu ilustrații de Gabi Toma, spune povestea ascensiunii uneia dintre sportivele de seamă ale României.

 

Micii cititori pot participa până pe 25 octombrie și la un concurs organizat de Curtea Veche Publishing la care pot câștiga o primă lecție de scrimă chiar cu Ana Maria Brânză (detalii pe curteaveche.ro/blog).

 

Volumul, dedicat copiilor cu vârste între 8 și 12 ani, reface drumul străbătut de Ana de la fetița poznașă, cu genunchii veșnic juliți, căreia toți cei dragi îi spuenau Brânzica, la Ana, sportiva de elită, care reprezintă România cu cinste la competițiile internaționale și își dorește să participe și la Jocurile Olimpice din 2020. Pentru a-i ajuta pe copii să înțeleagă mai bine universul scrimei, cartea cuprinde și mici casete explicative cu informații, precum și o serie de jocuri de cuvinte și perspicacitate.

“Am ajuns campioană datorită ambiţiei şi a oamenilor din jurul meu. Acum e momentul să fiu eu însămi unul dintre acei oameni pentru alţi copii care se visează campioni. Iar campioni găsim în orice domeniu, nu doar în sport.” – Ana-Maria Brânză

Cartea „En garde! Fetița cu masca tricoloră” este disponibila pe site-ul www.curteaveche.ro și în librăriile din toată țara la prețul de 45 de lei.

Partener monitorizare presă: Klarmedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here