Astrofizicienii au dovedit că Universul evoluează într-un anumit ciclu și lumi paralele de asemenea există. Cu alte cuvinte, până la Big Bang care este considerat ca un punct de referință a existat viața. Oamenii de știință ruși au adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea așa-numitei teorii inflaționiste care descrie forțele ce au influențat extinderea și evoluția Universului. Activitatea rușilor în Fondul Grube a fost numită o descoperire care a schimbat conceptul nostru despre Univers.

Alexei Starobin a petrecut 30 de ani de viață pentru a explica lumii teoria sa astrofizică. Banii pentru savantul eminent sunt lipsiți de importanță, el nici măcar nu a decis cum să folosească Premiul Gruber.

Cu toate acestea Alexei nici nu are nevoie să cheltuiască banii, deoarece se află permanent în deplasări. Savantul rus este invitat de toate instituțiile de învățământ internaționale; de exemplu, recent d-lui s-a întors  de la Universitatea din Tokyo, unde a citit prelegeri pe tema cosmologiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here