Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/black-binocular-on-round-device-63901/

 

MLD Guns este un magazin de arme si accesorii pentru pasionatii de vanatoare, vanatori profesionisti, tir sportiv si cei care simt nevoia sa se protejeze. Printre armele vandute, magazinul online specializat ofera si accesorii si echipamente. Regulamentele de fotografiere permit tuturor sa incerce tirul sportiv. Pe langa armele de tir, selectarea echipamentelor de vanatoare suplimentare este, de asemenea, extrem de importanta, cum ar fi binoclul de vanatoare. Este un echipament esential in timpul fiecarui exercitiu de vanatoare si de tir.

Binoclu de vanatoare

Fiecare binoclu de vanatoare este un produs potrivit pentru practic orice activitate in aer liber. Daca esti vanator, binoclurile selectate corespunzator fac posibila depistarea jocului mai devreme si cresterea eficacitatii vanatorii. Cand tragi cu pusti cu aer, este mai usor sa judeci rezultatele tragerii pe o tinta, iar daca faci drumetii montane, poti admira privelistile extinse disponibile la inaltime.

Optica de vanatoare necesita parametri usor diferiti, deoarece acest echipament trebuie sa ofere rezultate specifice pentru vizibilitatea jocului. La ce ar trebui sa fii atent atunci cand alegi binoclul de vanatoare? Trebuie sa detina caracteristici pentru reglarea ocularului. Astfel, poti sa-ti pozitionezi binoclul astfel incat sa poti vedea clar. Un telemetru iti va permite sa stii cat de departe este tinta ta de tine. De asemenea, binoclul trebuie sa fie rezistent la socuri si impermeabil. Cu toate acestea, cel mai important lucru, este optica binoclului care ofera o imagine clara, stralucitoare, lipsita de distorsiuni si sa aiba un strat antireflex multistrat, care asigura pierderi minime de lumina.

Binoclu de vanatoare – Tipuri si modele

Magazinul online de arme MLD Guns are o gama larga interesanta de binocluri de vanatoare pentru pasionatii de vanatoare. Echipate cu un telemetru, ele masoara distanta tintei de vanator in timpul observarii sale. In plus, au o rezolutie optica ridicata. Cand vine vorba de sticla, au fost produse lentile HD, si aceasta este cea mai inalta calitate disponibila de pe piata. Imaginea este clara, cu o saturatie buna a culorilor.

Lentilele au acoperiri antireflex cu mai multe straturi, asigurand confortul vizual. Echipamentul este umplut cu argon pentru a preveni condensarea interna si are o carcasa din cauciuc solida. Reglarea convenabila a dioptriilor iti va permite sa utilizezi dispozitivul fara a fi nevoie sa porti ochelari. Cea mai inalta eficienta optica, calitatea si inalta clasa a produsului te fac sa cumperi un astfel de binoclu de vanatoare.

Binoclu turistic

Trekking-ul este o forma extrem de populara de recreere activa si petrecere a timpului liber. Oricui ii place miscarea poate incerca. Inainte de a merge intr-un loc unde te poti dedica cu usurinta drumetiilor, merita sa cumperi un binoclu turistic de buna calitate. Acesta este si echipament dedicat excursiei tale si este absolut necesar pentru drumetii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here