Cel de-al doilea tur demonstrativ cu Isuzu Novociti Life a început, midbus-ul lansat anul trecut de compania Anadolu Isuzu ajungând în această toamnă în mai multe țări din Europa.

Startul Turului Demonstrativ 2019 a fost dat în România în luna septembrie, iar, în continuare, noile autobuze Novociti Life vor fi testate de către municipalitățile și companiile de transport public din țări precum Bulgaria, Italia, Maroc, Spania și Franța. Test drive-urile le vor permite municipalităților să experimenteze tehnologiile superioare, performanțele, siguranța și confortul oferite de Novociti Life.

Isuzu Novociti Life, dezvoltat de centrul de cercetare-dezvoltare al companiei Anadolu Isuzu și produs în fabrica acesteia din Turcia, va porni pe drumurile europene, ca parte a activităților de promovare la nivel internațional ale Anadolu Isuzu, o companie care avansează cu pași fermi spre a deveni un brand global.

Primul tur demonstrativ european s-a derulat în 2018 și a inclus vizite în marile orașe din Europa, prin intermediul cărora companiile de transport public au putut efectua test drive-uri.

Isuzu Novociti Life: midbus cu podea joasă, extrem de confortabil

Cu un design coborât al podelei, noul Isuzu Novociti Life a luat naștere ca o soluție la cerințele pieței, aflate în continuă schimbare. Fiind un concept de autobuz cu dimensiuni mai mici decât autobuzele mari și mijlocii, Novociti Life vizează orașele cu străzi înguste. De asemenea, datorită podelei joase, Novociti Life sprijină integrarea socială a persoanelor cu dizabilități, precum și a persoanelor în vârstă.

Având aspectul unui autobuz obișnuit cu dimensiuni mai mici, Novociti Life creează un nou segment de autobuze Anadolu Isuzu, cu o lungime de 8 metri, situându-se astfel între autobuzul Citibus de 9 metri și modelele Novociti de 7,5 metri. Motorul Fiat Powertrain (FPT) NEF4, poziționat în partea din spate a vehiculului pentru a se potrivi designului coborât al podelei, generează 186 CP și un cuplu de 680 Nm. Tehnologia motorului fără recircularea gazelor de eșapament (EGR) respectă normele de emisie Euro 6C, permițând în același timp o eficiență energetică ridicată, dar și un consum redus de combustibil. Novociti Life este disponibil atât pe piața internă, cât și pe cea internațională, cu opțiuni de transmisie manuală ZF și automată Allison.

Cu o capacitate de 60 de pasageri, Novociti Life dispune de un interior spațios și ferestre laterale special concepute să permită utilizarea eficientă a luminii zilei chiar și pentru persoanele aflate în scaun cu rotile. Astfel, datorită designului inteligent conceput special pentru confortul utilizatorilor, toți pasagerii se pot bucura de priveliștea de afară.

Reparație și întreținere facilă, datorită designului inteligent

Noul Isuzu Novociti Life este produsul unui design inteligent, ce are în vedere atât confortul pasagerilor, cât și minimizarea timpului de revizie a vehiculului. Compartimentul motorului aflat în spatele autobuzului permite ca Novociti Life să dispună de un design coborât al podelei. Dispunerea motorului și a pieselor mobile în spatele vehiculului permit facilitarea întreținerii și a eventualelor reparații ale transmisiei și motorului, în timp ce capacul motorului din spate este construit pentru a îmbunătăți posibilile intervenții. Datorită trapelor care permit accesul compartimentului motorului Novociti Life din trei părți, lucrările de întreținere sunt simplificate, fiind astfel posibile intervențiile rapide.

Novociti Life, microbuzul favorit al municipalităților europene

Novociti Life, câștigător a trei premii la scurt timp de la lansarea de anul trecut, a devenit rapid principalul favorit al municipalităților europene. În primă fază, Novociti Life a câștigat premiul “Good Design Award” oferit de Design Turkey, ca parte a programului de susținere Turquality, câștigând apoi Premiul ‟Gold A’Design Award” în cadrul A’Design Award & Competition. Cel mai recent premiu câștigat, locul 3 la categoria “New Model Bus” din cadrul Transexpo organizat în Kielce, Polonia, a propulsat compania Anadolu Isuzu, liderul segmentului midibus în transportul public, pe o poziție mult mai puternică.

Cele mai mari exporturi de midbus-uri din istoria industriei auto din Turcia, datorită Isuzu Novociti Life

Anadolu Isuzu va livra 220 vehicule Isuzu Novociti Life, care au înregistrat vânzări impresionante într-o perioadă scurtă de timp în țări precum Polonia, Italia, Grecia și Franța, municipalității Tbilisi din Georgia. Odată cu livrarea celor 220 de vehicule, care a început în luna August și continuă până la finalul anului 2019, Anadolu Isuzu va realiza cel mai mare export de midibus-uri din punct de vedere al numărului de unități vândute, marcând astfel o premieră în industria auto a Turciei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here