Sursa foto: https://pixabay.com/photos/belly-body-clothes-diet-female-2473/

Una din cele mai frecvente întrebări pe care şi le pun femeile mai plinuţe care vor să scape rapid şi că prin minune de grăsimea de pe talie, coapse, abdomen, braţe sau de pe gât, este “cât costă operaţia de liposucţie”? Răspunsul nu întârzie să apară, mai ales dacă întrebarea este pusă în mediul online pe un motor de căutare. Preţurile operaţiei de liposucţie variază de la o clinică la alta, de la un medic specialist la altul, iar efectele sunt vizibile aproape imediat. În plus, preţurile liposuctiei variază şi în funcţie de zona în care se efectuează această intervenţie minim invaziva şi de cantitatea de grăsime ce trebuie eliminată.

Operaţia de liposucţie – ultima speranţă în lupta cu kilogramele în plus încăpăţânate

Operaţia de liposucţie nu este recomandată persoanelor care vor să slăbească “peste noapte”, să scape de grăsimea din anumite zone ale corpului fără efort, ci este destinată persoanelor care au încercat toate modalităţile posibile pentru a slăbi şi pentru a elimina celulită sau grăsimea de pe guşa, braţe sau abdomen, fără succes. Toate cremele de pe piaţă, toate exerciţiile de tonifiere şi slăbire şi curele şi dietele draconice nu pot scăpa femeile de grăsimea depusă în anumite zone pe care nu o pot elimina decât cu ajutorul medicului specialist.

De aceea, operaţia de liposucţie trebuie privită ca şi ultima soluţie pentru a elimina kilogramele nedorite, pentru a avea un aspect plăcut şi tonifiat al zonelor problematice ale corpului.

Ce este liposucţia?

Liposucţia nu este o cură de slăbire şi nici o operaţie miraculoasă. Liposucţia este o modalitate de slăbire rapidă şi localizată care sculptează anumite zone ale corpului prin înlăturarea excesului de grăsime din anumite zone, precum fese, braţe, abdomen, coapse, gambe sau gât. Liposucţia nu este o alternativă la dietă şi exerciţii fizice, ci este o modalitate de eliminare a excesului de grăsime din zonele în care dietă şi sportul nu au reuşit să îşi facă efectul.

Aşadar, lipoaspiraţia abdominală este o procedură prin care se extrage ţesut adipos de la nivelul abdomenului şi flancurilor. Aceasta este cea mai des solicitată procedură de chirurgie la ora actuală din întreaga lume.

Candidaţii ideali pentru liposucţie

Persoanele care sunt candidate perfecte pentru operaţia de liposucţie sunt:

  1. Persoane cu o greutate peste medie;
  2. Persoane cu o greutate normală, dar cu exces de grăsime în unele zone;
  3. Persoane care nu suferă de afecţiuni grave şi boli cronice decompensate;
  4. Persoane care nu sunt mulţumite de forma lor fizică;
  5. Persoane care au împlinit vârsta de 18 ani şi au o stare de sănătate bună;
  6. Persoane care au încercat toate metodele de slăbit şi nu reuşesc să dea jos grăsimea în anumite zone ale corpului.

Cât costă, concret, o liposucţie?

Operaţia de liposucţie nu este chiar cea mai accesibilă intervenţie chirurgicală, însă persoanele care doresc să îşi remodeleze silueta sau să scape de un complex personal au nevoie de 1000 de lei pe zona operată, în medie, dar preţurile pot varia în funcţie de tehnologia folosită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here