imagesCAD69Q9OTavanul centrului comercial situat in cartierul Vitan Barzesti din Bucuresti s-a prabusit joi, iar mai multe ambulante au fost trimise la fata locului, anunta surse oficiale. Potrivit martorilor, s-a prabusit tavanul fals din holul unde sunt restaurante si magazine.La fata locului au fost trimise echipaje SMURD si de pompieri.

Comisarul sef Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat ca in accidentul de la centrul comercial Vitan-Barzesti nu s-au inregistrat victime.

Si echipajele de ambulanta au confirmat faptul ca nu s-au inregistrat victime.

Comisarul Ciocan a precizat ca a fost informat ca ar fi existat o problema in zona scarilor rulante.

O a doua prabusire a avut loc cand serviciile de interventie au intrat

O a doua prabusire a avut loc la complexul comercial Vitan, cand serviciile de interventie si echipajele de ambulanta au inceput sa evalueze prima prabusire a tavanului fals, au afirmat surse oficiale, aflate la locul accidentului.

Centrul comercial Vitan Barzesti fost evacuat

sapte echipaje au fost retrase deja.

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat ca este afectata o suprafata de peste 500 de metri patrati de plafon fals, nefiind afectata structura de rezistenta.

Edilul a explicat ca prabusirea s-a produs dupa principiul dominoului, o placa fiind prima care a cazut, urmata de toate celelalte de pe o suprafata de 500 de metri patrati.

Primarul a precizat ca accidentul s-a produs la etaj, o zona mai putin circulata si a recunoscut ca, daca incidentul ar fi avut in week-end, s-ar fi inregistrat un adevarat dezastru.

(Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here