imagesCA3D022APresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, inaintea sedintei BPC, ca va anunta in cursul acestei saptamani componenta „guvernului din umbra” al PNL, explicand ca acest cabinet nu este acelasi lucru cu guvernul alternativ pe care liberalii incearca sa-l construiasca impreuna cu PSD.Intrebat daca a stabilit componenta guvernului din umbra sau a guvernului alternativ, Crin Antonescu a raspuns: „in cursul acestei saptamani, voi anunta componenta echipei (guvernului din umbra – n.r.)”.

„Probabil azi vom convoca Delegatia Permanenta pentru inceputul saptamanii viitoare, cred luni, si este o chestiune care priveste strict PNL. Sunt doua chestii diferite: una e guvernul alternativ, alta e guvernul din umbra”, a sustinut Crin Antonescu.

El a mentionat ca in relatia cu PSD exista un grup de lucru care incearca sa identifice elementele minimale comune ale unui program, precizand ca nu are in agenda o intalnire cu liderul social-democrat, Victor Ponta, in cursul acestei zile.

In plus, liderul PNL a mentionat ca liberalii se vor intalni cu social-democratii cand grupul de lucru va ajunge la niste concluzii, pentru a avea ce discuta.

Intrebat care este propunerea de premier pentru guvernul din umbra, Antonescu a mentionat ca isi asuma aceasta postura in calitate de presedinte al formatiunii liberale , explicand ca premierul unui guvern de criza e o alta chestiune.

„In calitate de presedinte, evident ca imi asum aceasta postura, daca Delegatia Permanenta ma va mandata impreuna cu echipa. Chestiunea cu Johannis sau un independent in fruntea guvernului de criza e altceva”, a conchis Antonescu. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here