Untitled-2Procurorul sef Marius Iacob, coordonatorul anchetei de la Maternitatea Giulesti, a anuntat, luni, inceperea urmaririi penale impotriva Florentinei Carstea, care a lipsit 12 minute, perioada in care izbucnit incendiul in Sectia TI unde se aflau bebelusii prematuri.

„Asistenta medicala a lipsit intre 18.24 si 18.36. La ora 18.36 un alt cadru medical ce a observat incendiul a anuntat serviciul unic de urgenta”, a spus Marius Iacob, seful Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului instantei supreme

Potrivit procurorului sef, asistenta avea obligatia de a supraveghea acea Sectie de Terapie Intensiva prematuri, in cele 12 minute cat se presupune ca a lipsit, fiind plecata prin alte saloane.

Asistentei medicala i s-au adus la cunostinta, luni, invinuirile de ucidere din culpa si vatamare corporala grava din culpa.

Potrivit lui Iacob, in urma audierilor si realizarea altor proceduri, exista posibiltatea extinderii urmaririi penale asupra altor persoane fizice si juridice. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here