Dezvoltatorul imobiliar Adama, cu 9  proiecte rezidentiale in Bucuresti si cate unul in Iasi, Bacau, Ploiesti si Brasov, isi continua planurile de extindere in Romania, de data aceasta alegand partea de Vest a tarii.
Astfel ca din primul parteneriat dintre lantul german de magazine si Adama a rezultat  finalizarea  celui de-al doilea magazin Plus din Cluj Napoca. Constructia centrului comercial a inceput in primavara acestui an iar magazinul a fost inaugurat la sfarsitul lunii iulie.
Magazinul Plus, ridicat pe strada Buna ziua, cu o suprafata de 1.400 mp,  vine in sprijinul locuitorilor din zona, fiind un prim pas spre crearea unei adevarate comunitati locale, investitia totala, ridicandu-se la suma de 1,5 milioane Euro. “Ne bucuram ca am intrat puternic si pe piata Clujeana, iar ceea s-a realizat impreuna cu Plus este doar inceptul ‘’ declara Asher Lax, VP Marketing & Sales Adama.
Noi planuri de dezvoltare
Dar aceasta nu va fi singura investitie din zona. Planurile dezvoltatorului Adama in ceea ce priveste Clujul sunt de lunga durata si vizeaza ridicarea unor ansambluri de locuinte precum si a noi magazine in zona Buna Ziua. “Pe langa colaborarea cu Plus pentru acest proiect, dorim sa dezvoltam cat mai multe parteneriate comerciale cu firme renumite din domeniu. Bineinteles ca nu vom abandona proiectele rezidentiale ci ne dorim sa ridicam adevarate comunitati care sa raspunda tuturor nevoilor locuitorilor, asa cum am facut si in celelalte orase ale tarii” declara Asher Lax, – VP Marketing and Sales  pentru Adama. 
Adama este un dezvoltator de top activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania dezvolta in prezent peste 45 de proiecte rezidentiale si comerciale, insumand milioane de metri patrati de constructii, in diferite stadii de planificare si executie. Adama a finalizat in decembrie 2009 prima faza a proiectului Evocasa Completa din Bacau, in februarie 2010 a terminat prima cladire Evocasa Armonia si a inaugurat in luna aprilie proiectul Evocasa Selecta din Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here