Untitled-1Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a fost desemnata, luni, de BPN al PDL, drept presedinte interimar al organizatiei partidului din Bucuresti, a anuntat vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur.Flutur a precizat ca s-a luat aceasta decizie urmare a anuntului lui Liviu Negoita ca nu va candida la presedintia filialei Bucuresti a partidului.

Pentru functia de presedinte interimar al PDL Bucuresti, in locul lui Negoita, au candidat Elena Udrea si deputatul Costica Canacheu. Potrivit lui Flutur, in BPN, Udrea a obtinut zece voturi, Canacheu a obtinut trei voturi, iar sase voturi au fost anulate.

Organizatia PDL Bucuresti era condusa interimar de primarul Sectorului 3, Liviu Negoita, care a declarat insa, in 4 iunie, pentru MEDIAFAX, ca nu va candida la presedintia filialei Bucuresti a partidului, motivand ca doreste sa vina o alta echipa.

Presedintele Traian Basescu i-a criticat, in 21 iunie, la intalnirea de la Snagov, pe Vasile Blaga si Adriean Videanu pentru situatia organizatiei de Bucuresti, condusa de Liviu Negoita ca interimar, a relatat „Gandul”.

„N-ati fost in stare nici sa gasiti un lider la Bucuresti. Ati vrut sa pastrati toti cate o bucatica din Bucuresti. Videanu a pierdut glorios Bucurestiul pentru ca n-a stiut sa comunice ce-a facut. Blaga a pierdut alegerile de asemenea glorios. Negoita e bun, dar nu se stie daca e…”, a spus Basescu, potrivit cotidianului citat. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here