Compania Obor Towers, membra a grupului Digal Investment, anunta finalizarea lucrarilor la ansamblul rezidential Obor Towers, dezvoltat in zona Obor a capitalei. Dezvoltatorul se afla in plin proces de livrare, cei care au primit deja locuintele le amenajeaza, iar ansamblul va fi locuit incepand cu 1 iulie 2010.
Ansamblul este compus din 125 de apartamente, 55 dintre ele fiind deja vandute. Constructiile pentru Obor Towers au inceput in martie 2008 si au fost finalizate in decembrie 2009 pentru prima faza si in aprilie 2010 pentru cea de-a doua faza. In acest moment, dezvoltatorul se afla in plin proces de livrare, 34 de familii primindu-si, deja, locuintele.
“Cel mai mic pret din Obor Towers este de 63.800 + TVA pentru o garsoniera, iar cel mai mare este de 194.500+ TVA, pentru un apartament cu 4 camere. Luand in considerare calitatea materialelor , structura cladirii si zona in care este amplasata, precum si prin raport la alte cladiri noi din zona, putem considera ca acesta este un pret corect”, declara Ion Catutoiu, reprezentant al agentiei de consultanta imobiliara Real Time.
Ansamblul rezidential Obor Towers a necesitat o investitie totala de 12,5 milioane de euro si este printre putinele din Bucuresti finalizate la termenul anuntat initial.” Am trecut prin perioade dintre cele mai dificile, precum criza fierului, criza economica ce a stagnat vanzarile pentru un timp, precum si o iarna extrem de grea, in care temperaturile nu au permis continuarea constructiei dar, pentru ca vom dezvolta in continuare in Romania, am facut tot posibilul sa ne respectam promisiunile facute clientilor si am reusit.” (Hai Solomon, dezvoltatorul proiectului)
Drumul de la achizitia de teren la livrarea apartamentelor – viziunea unui dezvoltator
“Suntem multumiti de felul in care ne-am prezentat in fata clientilor cu Obor Towers, dar, din pacate, nici unul dintre ei nu stie cati pasi si cate obstacole sunt de trecut, de la achizitia terenului, obtinerea aprobarilor, problemele cu primaria, banca, arhitectii, constructorii si utilizatorii finali. Toate acestea se regasesc in valoarea totala a investitiei in proiect, in conditiile in care preturile la care vindem , in acest moment, sunt sub cele preconizate initial. In Romania birocratia este cel mai mare obstacol si nu stiu daca cei care au inventat toate aceste reguli isi dau seama ca, uneori, ele stau in calea unor sume importante de bani care ar putea sa intre in tara.”(Hai Solomon).
Digal Investments & Holdings este o companie listata la bursa din Tel Aviv si a dezvoltat importante proiecte rezidentiale, de office si de retail, in Israel si in Europa. Omul de afaceri Hai Solomon a dezvoltat, in parteneriat, alte 6 proiecte rezidentiale in Romania. Conform acestuia, investitiile in Romania vor continua pentru multi ani de-acum inainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here