imagesCAVA9KZZUrmare a publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei a OUG Nr. 50 din 2010, privind contractele de credit pentru consumatori, institutiile financiare nonbancare membre ale Grupului Financiar IMOFINANCE s-au aliniat astazi cerintelor de sorginte europeana, in materie de drepturi si obligatii ale clientilor.

“Alinierea prompta a politicilor noastre de taxe si comisioane la noile impuneri legislative reprezinta atat dovada ca grupul nostru este consecvent in a respecta cu strictete cadrul reglementar cat si o expresie a crezului nostru potrivit caruia, fidelizarea clientilor creditati nu este neaparat o notiune direct dependenta de cuantumul unor comisioane, ci de substanta unei relatii de parteneriat create in timp”, a declarat domnul Iosif Pop – Presedintele Grupului Financiar IMOFINANCE.

Activitatea institutiilor financiare nonbancare din cadrul Grupului Financiar Imofinance este directionata spre: creditare ipotecara (IMOCREDIT IFN SA), microcreditare (MICROIMO IFN SA) si respectiv leasing (IMOLEASING IFN SA), intr-un concept de business inovativ pentru piata romaneasca, ce se bazeaza pe asocierea intr-un mod eficient a ofertelor de investitii imobiliare cu solutii de creditare / finantare atractive, in scopul satisfacerii depline a cerintelor manifestate de catre clienti.

“Actuala masura poate conduce la cresterea concurentei in sistemul bancar, insa acest lucru nu ne sperie, pentru ca suntem increzatori in viabilitatea formulei noastre de business si in adaptabilitatea permanenta a pachetelor de produse si servicii de creditare IMO la necesitatile publicului larg”, mai declara d-ul Iosif Pop.
Biroul de Presa al Grupului Financiar IMOFINANCE

***
Despre Grupul Financiar IMOFINANCE: Grupul Financiar IMOFINANCE este un grup de afaceri din Cluj, care urmareste asocierea intr-un mod eficient a unei game largi de produse si servicii financiare & imobiliare, transpuse in avantaje certe si masurabile pentru clientii sai. Infiintat in anul 2003, Grupul Financiar IMOFINANCE a cunoscut o dezvoltare extensiva, in componenta sa intrand acum un numar de cinci societati: IMOFINANCE SA (societate care coordoneaza strategic activitatile grupului); IMOCREDIT IFN SA (societate de creditare ipotecara); IMOINVEST SA (societate de dezvoltari imobiliare); MICROIMO IFN SA (societate de microcreditare); IMOLEASING IFN SA (societate de leasing). Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati site-ul: www.imogrup.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here