imagesCAO5CUWGOrganizatia, care reuneste cele mai dezvoltate 31 de state ale lumii, prognozeaza pentru acest an o crestere economica de 4,6%, urmind ca ritmul sa scada usor in 2011. Prognozele sunt si mai optimiste in ceea ce priveste rata somajului, asteptata sa scada, in tarile bogate, pina la 8,5 % in cursul anului.
In timp ce romanii abia dau piept cu partea cea mai grea a crizei, planeta isi revine mai repede chiar decit se spera! Organizatia pentru Cooperare Economica si Dezvoltare a anuntat ca economia globala isi revine din recesiune mai rapid gratie, in primul rind, cresterii economice din Asia.

Organizatia, care reuneste cele mai dezvoltate 31 de state ale lumii, prognozeaza pentru acest an o crestere economica de 4,6%, urmind ca ritmul sa scada usor in 2011. Prognozele sunt si mai optimiste in ceea ce priveste rata somajului, asteptata sa scada, in tarile bogate, pina la 8,5 % in cursul anului.

Organizatia a atras atentia ca economia din zona euro ramine, deocamdata, in urma cu revenirea din recesiune, din cauza crizei datoriilor publice. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here