imagesCAT7EPVQPana la sfarsitul acestei veri, ALINSO GROUP, dezvoltatorul PLOIESTI WEST PARK, va incepe constructia primei cladiri dedicata activitatilor logistice pentru SME (Small & Medium Enterprises). Aceasta cladire va  raspunde nevoilor Companiilor Mici si Mijlocii.

Dezvoltatorul, ALINSO GROUP a inaugurat in data de 19 mai 2010 prima cladire din Ploiesti West Park, o constructie de 30 000 mp ce a fost deja inchiriata de Unilever. Aceasta cladire are peste 11 m inaltime, structura de beton si un nivel ridicat de izolatie. La evenimentul de lansare din 19 mai au participat atat reprezentantii ALINSO GROUP, Piritex, Unilever, cat si oficialitati ale judetului Prahova.
Cu aceasta ocazie, compania belgiana ALINSO GROUP a anuntat inceperea unui nou tronson, destinat de aceasta data companiilor mici si mijlocii. Pornind de la nevoia crescanda manifestata de companiile mici si mijlocii, companii care activeaza in diferite arii de activitate, pentru spatii destinate productiei, ALINSO GROUP va aloca o suprafata de 15 000 mp unui nou proiect de cladire SME, localizata in PLOIESTI WEST PARK. Valoarea totala a investitiilor in cladirea SME porneste de la 6 milioane de euro si variaza in functie de facilitatile si imbunatatirile suplimentare solicitate de contractori. Termenul estimat pentru finalizarea lucrarilor este la sfarsitul anului.

 “Noi sesizam o cerere in continua crestere pentru depozite si spatii de activitate mai mari sau mai mici intr-un business park sigur, curat si modern. Chiriasii si utilizatorii finali manifesta un deosebit interes pentru identificarea unui dezvoltator care sa le poata oferi spatii in cladiri eficiente din punct de vedere energetic, dotate cu toate utilitatile si facilitatile, astfel incat focusul lor principal sa ramana propria afacere.
Prin urmare, vom accelera executarea planului nostru de business, si vom incepe constructia unui imobil de IMM-uri de 15.000 mp. Suntem constienti de faptul ca pe piata romaneasca se simte lipsa acestor cladiri destinate intreprinderilor mici, in timp ce solicitarea este in crestere. Suntem flexibili si dorim sa ne adresam atat intreprinderilor multinationale cat si companiilor mai mici.”
 (Dl. Ivan Lokere, CEO ALINSO GROUP).

Desi contextul financiar economic al Romaniei afecteaza piata de real estate, noul proiect se anunta o continuare a promisiunii dezvoltarii celui mai mare business park din Europa de Est.
Conceput ca un business park localizat in imediata apropiere a orasului, PLOIESTI WEST PARK este dezvoltat in mai multe etape: prima etapa s-a incheiat odata cu iaugurarea primei cladiri, pe 19 mai a.c, contractata déjà de Unilever; a doua etapa a inceput in luna martie cand s-a dat startul lucrarilor pentru cea de-a doua cladire destinata activitatilor logistice, o constructie de 20 000 mp, iar cea de-a treia etapa – cladirile SME.
Avand o suprafata totala de 220 ha, PLOIESTI WEST PARK, desfasoara activitati logistice, oferind si cladiri de birouri, de cercetare si retail.
Valoarea investitiei totale a intregului ansamblu – cel mai mare parc industrial din Europa de Est – este de 750 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here