mecedes+iulia+vantuMercedes-Benz Roadshow Star Experience – un eveniment Daimler AG aflat la cea de a treia editie in Romania. Noul model SLS AMG, un super automobil sport, prezentat in cadrul roadshow-ului, alaturi de alte modele legendare Mercedes-Benz. Fascinatie, eficienta si tehnologii la superlativ – demonstrate in cadrul unui circuit european initiat de Daimler AG.

Mercedes-Benz Roadshow Star Experience „Fascination Unlimited”: un eveniment dedicat clientilor si partenerilor, desfasurat in Bucuresti (8-9 mai – Tartasesti) si Targu Mures (20-21 mai – Sanpaul) 
Bucuresti – Mercedes-Benz Roadshow Star Experience „Fascination Unlimited“, un eveniment Daimler AG destinat celor care doresc sa descopere performantele de exceptie ale autovehiculelor, se desfasoara pentru a treia oara in Romania intre 8-9 mai la Bucuresti (Tartasesti) si 20-21 mai, la Targu Mures – Sanpaul. O actiune special creata pentru clienti si parteneri, Mercedes-Benz Roadshow Star Experience ofera acestora posibilitatea de a cunoaste modele legendare de autoturisme prin intermediul sesiunilor speciale de test drive si prezentarilor interactive.
Super automobilul sport SLS AMG, cea mai noua stea a constructorului german, lansat in Romania in luna aprilie 2010, este prezentat in cadrul roadshow-ului alaturi de alte modele fascinante din lumea Mercedes-Benz: SL 500, SLK 350, S 400 Hybrid, G 500, ML 63 AMG, E 500 Coupe, E 220 CDI BlueEFFICIENCY Cabriolet, E 200 CDI BlueEFFICIENCY Cabriolet si C 350.
Pe parcursul celor patru zile, caravana ofera invitatilor un program complet, in cadrul caruia au parte de sesiuni speciale de test drive si prezentari interactive sustinute de traineri profesionisti de la Mercedes-Benz.
Fiabilitatea si caracteristicile remarcabile ale celor mai noi staruri Mercedes-Benz sunt demonstrate pe parcursul a patru module de training: prezentarea interactiva, sustinuta de instructori, care dezvolta conceptul ”Fascination Unlimited“, detalii despre modelele participante si tehnologii precum BlueEFFICIENCY; test drive onroad, cu Mercedes-Benz G 500, ML 63 AMG, E Coupe si E Cabriolet, pe durata caruia instructorii explica soferilor tehnologii precum DISTRONIC PLUS, Asistent Mentinere Banda de Rulare sau Asistent pentru Unghiul Mort; test drive onroad – modul destinat condusului ecologic, prin intermediul modelelor BlueEFFICIENCY: S Hybrid, C 200 CDI si C 200 CGI; parcurs test drive – cu modelele Mercedes-Benz SLS AMG, SL si SLK.
Primul roadshow organizat pe baza acestui concept s-a desfasurat in 2007, in trei tari din Europa Centrala. Dovedit a fi un eveniment de succes, Mercedes-Benz Roadshow Star Experience impreuna cu noul SLS AMG parcurge in 2010 un traseu care cuprinde sapte tari: Romania, Bulgaria, Serbia, Croatia, Slovenia, Ungaria si Slovacia.
Prezent pentru prima oara in Romania in noiembrie 2008 in Poiana Brasov, Mercedes-Benz Roadshow Star Experience revine cu un nou model de exceptie: SLS AMG, un super automobil sport, care intruchipeaza un amestec desavarsit al fascinatiei auto si tehnologiei de varf.
Stilul, eleganta si dinamica superioara reprezinta caracteristicile imbinate de noul automobil care indeplineste pe deplin toate asteptarile siglei Mercedes, prin aspectul practic si siguranta optima. in esenta, noul ‘Gullwing’ ofera sinteza ideala a inovatiilor dezvoltate de Mercedes-Benz si AMG. Noul model de la Mercedes-Benz si AMG reprezinta o propunere ispititoare cu pachetul sau tehnologic fara rival: caroseria din aluminiu, cu usi gullwing, motor AMG 6,3-litri V8, amplasat central cǎtre puntea fatǎ, care dezvolta o putere de varf de 420 kW/ 571 CP, cuplu de 650 Nm si lubrifiere cu carter sec, transmisie cu ambreiaj dublu, cu sapte trepte de viteza in configuratie transaxiala, suspensie sport cu brate de suspensie duble din aluminiu si o greutate a automobilului de 1620 kilograme, in baza standardului DIN – aceasta combinatie superlativa garanteaza cea mai buna dinamica de conducere. Distributia ideala a greutatii fata/spate 47/53 % si centrul de greutate coborat al autovehiculului reprezinta o dovada a conceptului fara compromisuri de automobil sport. SLS AMG accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3,8 secunde, inainte de a ajunge la viteza de varf de 317 km/h (limitata electronic). Consumul de combustibil de 13,2 litri pe 100 kilometri (combinat) il face deosebit de competitiv. Mercedes-Benz SLS AMG este disponibil in Romania la un pret de baza, fara TVA, incepand cu 149.000 de euro.
Mai multe informatii despre Mercedes-Benz puteti accesa la adresele: www.mercedes-benz.ro, www.media.mercedes-benz.ro.
Contact:
Camelia Dejeu
[email protected]
+40 21 2004 420 / 574

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here