logo_projectexpo1.Care sunt asteptarile dumneavoastra ca si organizatori?
Intr-adevar, inca 4 editii ale Targului Imobiliar PROJECT EXPO sunt programate in acest nou an. Deschidem sezonul imobiliar de primavara cu prima editie a Targului Imobiliar PROJECT EXPO din anul 2010, ca apoi sa continuam evenimentele in perioada 7 – 9 mai, 3 – 5 septembrie  si 19 – 21 noiembrie. Fiind guvernat de un trend ascendent, Targul Imobiliar PROJECT EXPO a crescut de la o editie la alta si a generat evenimente imobiliare de calitate, indeplinindu-si cu succes misiunea de a oferi publicului o platforma de expunere a celor mai avantajoase oferte imobiliare pe parcursul anului 2009. Prezenta unui public numeros la fiecare dintre editiile sale este cea mai elocventa marturie. Parteneri puternici si reprezentativi au stat alaturi de Targul Imobiliar PROJECT EXPO, contribuind la fiecare reusita inregistrata si ajutand la consolidarea acestui eveniment ca unul de referinta pe piata imobiliara. Varietatea ofertelor imobiliare ce s-a regasit in cadrul fiecarui eveniment a fost un alt factor esential ce a ajutat la atragerea unui numar impresionant de vizitatori la fiecare editie. Bazandu-ne pe experienta din anul precedent si ghidandu-ne dupa aceeasi reteta a succesului ce a consacrat acest eveniment imobiliar, sustinem cu tarie ca targurile imobiliare marca PROJECT EXPO din acest an vor fi cel putin la fel de reusite ca editiile anterioare.

Prima editie din acest an a Targului Imobiliar PROJECT EXPO este una aniversara. Ce surprize ne pregatiti la sarbatorirea unui an de existenta?

in viziunea noastra, un an sub marca PROJECT EXPO inseamna un plus de valoarea adus peisajului imobiliar autohton prin dinamizarea relatiilor dintre public si ofertele imobiliare propuse de cei mai competitivi dezvoltatori prezenti pe piata. Acest moment merita punctat prin realizarea unei editii speciale ce va avea loc in perioada 5 – 7 martie la Palatul Copiilor din Bucuresti. Aceasta editie ce deschide sezonul imobiliar de primavara are toate premisele unui eveniment de success, spatiul expozitional alocat dovedindu-se  neincapator pentru afluenta mare de expozanti. in consecinta, s-a decis suplimentarea cadrului de desfasurare al evenimentului cu inca un pavilion expozitional. Numarul mare al dezvoltatorilor imobiliari ce vor fi prezenti in cadrul acestui eveniment va facilita publicului contactul cu varietatea ofertelor imobiliare ale anului 2010.

Ce oferte se vor regasi in aceasta prima editie a targului din anul 2010?

Publicul in cautarea unei locuinte va putea regasi solutii locative optime in varietatea propunerilor imobiliare prezentate de catre cei peste 60 de dezvoltatori imobiliari ce sunt asteptati in cele trei zile de eveniment.
Astfel, Targul Imobiliar PROJECT EXPO va oferi cele mai bune solutii atat pentru persoanele ce doresc sa achizitioneze apartamente “ready to move”, cat si pentru cei care doresc sa-si construiasca o casa. Varietatea ofertelor va acoperi intreaga paleta de nevoi a consumatorilor, de la locuinte pentru un buget mic si mediu, pana la locuinte ce se incadreaza in segmentul de lux.
Ca si noutate, in cadrul editiei din perioada 5 – 7 martie 2010 a Targului Imobiliar PROJECT EXPO, publicul va avea acces la oferte foarte avantajoase ce aduc in prim plan terenuri ce pot fi achizitionate cu preturi incepand de la 5000 de Euro, constand in locuri de casa cu suprafate ce incep de la 600 mp localizate in apropierea Bucurestiului, dar si in zone turistice din tara.
Sustinem ca aniversarea unui an de existenta a  Targului Imobiliar PROJECT EXPO va fi marcata pe harta evenimentelor de profil ca o celebrare a unui nou inceput pe piata imobiliara. Din dorinta de  a mentine aceeasi legatura stransa cu prietenii targului PROJECT EXPO, am reimprospatat imaginea site-ului www.projectexpo.ro si am adaugat prezenta unui blog ce va facilita comunicarea cu publicul interesat. (Articol preluat din revista Business Point, nr. 48, varianta print)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here