Dezvoltatorul imobiliar Adama este jucator activ pe pietele din Moldova, Ucraina si Turcia, dar continua sa-si conduca afacerile la nivel international de la sediul central din Romania, devenind astfel unul dintre putinele nume internationale care crede intr-adevar in puterea noastra de dezvoltare economica. In acest moment, Adama dezvolta noua proiecte rezidentiale in Romania, doua in Ucraina si doua in Moldova.
Primul proiect imobiliar pe care Adama il va lansa in Ucraina se numeste Riverside Exclusive si va fi construit la Kiev. Ansamblul rezidential urmeaza sa fie amplasat intr-o zona impadurita, la doar 40 de minute de mers cu masina de centrul orasului si va fi alcatuit din 100 de vile private de lux si medii. Dintre acestea, cele mai luxoase unitati vor avea propria insula artificiala pentru pescuit si relaxare, in propriul rau al complexului. De asemenea, tot in beneficiul cumparatorilor, din proiect vor mai face parte un Health Club si un centrul de recreere.
Tot in Ucraina, Adama va dezvolta si prima micro-regiune, ce va purta numele Zaporozhye Residences. Amplasata pe o zona deluroasa de deasupra raului Dnepr, la numai 10 minute de centrul orasului Zaporozhye, acest cartier, nemaintalnit pana acum in oras, va contine peste 1.000 de locuinte de lux si medii, oferind un set complet de facilitati si servicii, toate aflate in interiorul sau.

Dar nu numai Ucraina este viitoarea destinatie de dezvoltare pentru Adama. Compania are in plan construirea a doua ansambluri rezidentiale la Chisinau, care vor impune un nou standard pe piata imobiliara locala. Primul dintre ele se numeste Chisinau Residences, va cuprinde 200 de locuinte si va fi construit intr-o zona atractiva din cartierul Ciocana.

Adama construieste in Moldova si continua proiectele romanesti

Cel de-al doilea proiect, numit Chisinau Exclusive va insemna un nou punct de atractie in inima Chisinaului. Peste 100 de apartamente de lux vor fi construite chiar in centrul orasului pe o strada linistita, plina de istorie, alaturata principalului bulevard al Chisinaului.

Pe langa proiectele internationale, Adama continua sa investeasca in Romania, avand in plan un nou proiect pentru Bucuresti. In momentul de fata, grupul are in plan extinderea prin constructia de noi faze si finalizare a celor 9 ansambluri rezidentiale situate atat in Bucuresti, cat si in orase precum Bacau, Iasi, Ploiesti sau Brasov. Acestea vor cuprinde peste 3000 de locuinte si vor acoperi un procent important din nevoia de spatiu locativ existenta in prezent.
«Am ales sa investim in continuare in Romania, dar sa si coordonam de aici intreaga activitate internationala pentru ca aceasta tara are un potential mare de a se dezvolta. Demonstram astfel ca planurile Adama pentru Romania sunt construite pe timp indelungat si ca Romania este principala noastra prioritate. Suntem increzatori ca in scurt timp Romania va depasi criza economica si va redeveni un mediu de afaceri stabil. », a declarat Asher Lax, director de marketing si vanzari la Adama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here