LUCRU IN ECHIPA!

Astăzi nu veţi pregeta să vă implicaţi în a lucra cu persoane care până acum nu au reprezentat nici un interes pentru dvs. Acest fapt vă atrage simpatia colegilor.

O ZI FOARTE INCARCATA!

Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme pe care le-aţi tot amânat. Dimineaţa sunteţi cam iritat, pentru că nu ştiţi cu ce să începeţi. După amiază, musafiri.

NU RAMANETI DATOR!

Vă creaţi noi obligaţii, doar pentru că nu sunteţi atent la ce se întâmplă în jurul dvs. Fiind foarte perseverent, vă veţi descurca şi de această dată excelent.

VA SUPRAEVALUATI!

Sunteţi prea optimist şi riscaţi să nu realizaţi consecinţele ce vor apărea foarte curând. Este de preferat să vă opuneţi influenţelor nefaste şi să fiţi mai evaziv în promisiuni.

MUNCITI CU MULT FOLOS

Dacă azi aveţi mult de muncă, nu vă plângeţi. Mai bine vă mobilizaţi eforturile! Organizaţi-vă timpul şi realizaţi cum trebuie ceea de vi s-a cerut!

EVITATI LAUDA DE SINE!

Calităţile dvs. vor ieşi din nou în evidenţă . Atenţie însă, discreţia trebuie pusă pe primul plan, altfel riscati să deveniti  neplăcut si este posibil să vă loviţi de piedici puse în calea dvs. de persoane invidioase.

TRECUTUL NU VA DA PACE

O problemă mai veche vă macină nervii. În această zi sunteţi foarte exigent cu cei din jur şi le cereţi să fie mai ordonaţi în activităţile lor. Seara vă veţi întâlni cu o cunoştinţă veche.

PRIETENII POT SA MAI ASTEPTE!

Zi nepotrivită pentru întâlniri cu prietenii. Amânaţi riscul să luaţi decizii neinspirate. Vă sfătuim doar să acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite.

O ZI LINISTITA

Aveţi parte de ceea ce nu aţi mai avut demult. La muncă o zi liniştită, acasă familia vă face pe plac, iar prietenii buni vă bat la uşă. Încheiaţi ziua, bine-dispuşi, cu prietenii la o bere.

NU LE PUTETI REZOLVA CHIAR PE TOATE

Astăzi vreţi să rezolvaţi toate problemele. Dacă sunteţi grăbit şi nu luaţi în calcul toate variantele, s-ar putea să le încurcaţi şi mai tare. Odihniţi-vă!

LUCRURILE SE INDREAPTA

În ciuda unor neplăceri de moment, care se manifestă mai ales la începutul zilei, situaţia dvs. de la locul de muncă se află într-o benefică transformare.Aveți ocazia de a câștiga sume mari de bani .

IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL!

Totul este posibil! Chiar şi unele lucruri, considerate imposibile pentru rezolvarea problemelor de familie, se vor împlini astăzi. Fiţi prudent când faceţi afirmaţii!

ZODIE FAVORIZATA-GEMENI

SANSE MARI

Planetele indică şanse mari de progres în carieră. În casă e posibil să investiți sau să renovați ceva. Financiar vă merge foarte bine.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here