imagesCAI6M3ZZPrim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu a anuntat, miercuri, ca presedintele partidului, Emil Boc, a trimis o invitatie scrisa Partidului National Liberal, pentru demararea discutiilor in vederea constituirii unei majoritati si a formarii unui Guvern.
„Din cate stiu, presedintele Emil Boc a trimis o invitatie scrisa PNL pentru a incepe discutiile pentru constituirea unei majoritati, in vederea constituirii Guvernului”, a declarat Videanu.

El a aratat ca discutiile „serioase, aplicate pe principii, programe de guvernare” pot incepe intre cele doua formatiuni dupa validarea alegerilor prezidentiale de catre Curtea Constitutionala.

Adriean Videanu a mai spus ca nu stie cand a fost trimisa aceasta scrisoare, dar democrat-liberalii asteapta rezultatele sedintei conducerii PNL de miercuri dupa-amiaza.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, inainte de sedinta BPC, ca nu este adevarat ca va demisiona din fruntea partidului, mentionand ca PNL nu va intra la guvernare cu PDL si in niciun guvern marioneta, si adaugand ca functia de premier nu se ofera, ci se castiga.(Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here