)

ATENTIE LA FALSII PRIETENI

Atenţie la serviciu, se prevăd unele piedici în activităţile dvs. sau este de asemenea posibil să treziţi invidia unor aşa-zişi amici. După amiază mici probleme cu sănătatea. Primiţi bani sau o veste bună din domeniul financiar. Această veste vă va face mai optimist şi mai bine dispus. Nu puneţi la suflet nici atacurile din partea colegilor.

AZI AVETI O AGENDA EXTREM DE INCARCATA

Ocupaţi-vă de problemele personale de la primele ore. Altfel obligaţiile sociale vor năvăli prea devreme peste dvs. şi vă vor da totul peste cap.Cel mai bine ar fi sa va stabilti obiectivele punand pe primul plan urgentele si alcatuind o lista de prioritati!

O VIZITA CARE NU VA ATRAGE!

Pentru că refuzaţi să mergeţi într-o vizită la rude, relaţiile cu partenerul de viaţă s-ar putea să devină încordate. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare. Prietenii sunt în continuare în atenţia dvs. şi vă aduc şi bune, şi mai puţin bune. Banii se duc repede, dar puteţi lua o primă. Norocul îl aveţi în dragoste.

 

SEFII VA IAU APARAREA

Vă bucuraţi de protecţie în ceea ce priveşte latura profesională, dar nu este cazul să forţaţi nota. Nu pierdeţi prea mult timp dând explicaţii şi disculpându-vă. Voinţa dvs. are toate şansele să degenereze în încăpăţânare, cel puţin pe plan afectiv. Cu puţin control asupra situaţiei, reduceţi tensiunile psihice care apar.

COMUNICARE EXCELENTA

Comunicaţi bine cu partenerul de viaţă şi vă bucuraţi şi vă bucuraţi de afecţiunea şi atenţia acestuia. Aveţi şansa de a repara unele greşeli mai vechi. Sunteţi într-o bună dispoziţie ziua aceasta. Farmecul personal vă va ajuta să rezolvaţi o situaţie tensionată pe cale diplomatică. Cu sănătatea staţi bine.

TOTI VA CAUTA COMPANIA!

În aceasta zi, succesul şi priza la public fac din dvs, o persoană căutată de foarte mulţi prieteni mai vechi sau mai noi. Sunteţi invitat într-o excursie. Felul în care mâncaţi poate duce la o indigestie. Fiţi mai atent, pentru a nu vă strica ziua. Este mai bine să fiţi cumpătat şi să ţineţi cont de siluetă

BANI MULTI, CHELTUIELI PE MASURA

Activităţile pe care le aveţi în plan pentru timpul liber vă vor permite să vă relaxaţi, dar şi să acumulaţi suficientă energie. De bani nu veţi duce lipsă dar cheltuielile vor fi mari. Este o zi plină de muncă, dar şi de satisfacţii. Nimic nu vă împiedică să lucraţi la adevărata dvs. capacitate, cu atât mai mult cu cât ţineţi să demonstraţi să sunteţi foarte capabil.

CONTROLATI-VA NERVII!

Starea de nervi poate să vă dea peste cap întreaga zi, astfel că nu veţi mai putea să faceţi nimic din ceea ce v-aţi propus. Lipsa de responsabilitate v-ar putea aduce mari găuri în buget. O zi mai puţin însorită decât ziua anterioară nu e niciodată pe placul nimănui. Nu vă aşteaptă totuşi nici un fel de neplăceri, dar entuziasmul e limitat. Nu aveţi chef de comunicare!

SEFII ASTEAPTA MAI MULT DE LA DUMNEAVOASTRA!

La locul de muncă şefii vă zoresc, iar acest lucru vă displace. Încercaţi să fiţi temperat şi să nu daţi ocazii de scandal. Sunt posibilităţi să primiţi veşti de pe alte meleaguri. Astăzi vă simţiţi iubiţi de toată lumea. Aveţi o stare de spirit excelentă şi simţiţi nevoia să fiţi răsfăţaţi. În dragoste, sunteţi foarte mulţumiţi..

FARA EXAGERARI!

Dimineaţă sunteţi cam nervos, motiv pentru care este posibil să exageraţi. Este bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu şi să nu vă impuneţi punctul de vedere. Cineva vă pune într-o situaţie cel puţin neplăcută. Cu puţin noroc, puteţi scăpa însă cu bine. Aveţi grijă să ocoliţi pe viitor astfel de persoane.

REALIZARI NOTABILE

Pe plan personal aveţi parte de multe realizări. Dacă aveţi răbdare, şi ascultaţi sfaturile partenerului e viaţă totul o să meargă ca pe roate. Azi sunteţi în formă bună, fizic şi psihic. Verva, puterea de convingere şi entuziasmul dvs. îi vor molipsi pe cei din jur. Dacă participaţi la o activitate de grup, vă impuneţi opiniile.

IN CAUTARE DE BANI!

Începeţi ziua foarte agitat, alergând după un împrumut urgent! Aveţi răbdare! După-amiază vă ajută o rudă îndepărtată. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Dorinţa dvs. de mişcare ar putea să-i pună astăzi în dificultate pe cei din jurul dvs., căci ei nu pot ţine pasul cu dvs. şi este posibil să vă reproşeze chiar acest lucru.

ZODIE FAVORIZATA-RAC

SANSE IMENSE DE AFIRMARE

Sunteţi joviali şi generoşi, mai ales acum când vi se deschid noi posibilităţi de afirmare. Evoluţia spre posturi mai înalte va fi prea rapidă.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here