Comunicat de presă

10 ianuarie 2024

București, România – Signify (Euronext: LIGHT), liderul mondial în iluminat, a fost inclusă în Dow Jones Sustainability World Index pentru al șaptelea an consecutiv. Includerea în index se bazează pe Evaluarea Globală a Sustenabilității Corporate realizată de S&P Global, în care Signify a obținut un scor general de 80 dintr-un total de 100. Acest lucru confirmă poziția Signify ca lider în sustenabilitate, clasându-se pe locul doi printre companiile de componente și echipamente electrice.

„Dow Jones Sustainability World Index reprezintă un indicator-cheie al performanței în domeniul sustenabilității, și suntem onorați să fim incluși pentru încă un an”, a declarat Eric Rondolat, CEO al Signify. „Această realizare reflectă integrarea profundă a sustenabilității în strategia și operațiunile noastre de afaceri și întărește angajamentul nostru de a încorpora acțiuni climatice și sustenabilitatea în întregul nostru lanț valoric.”

Signify a obținut scoruri maxime (100/100, la data de 8 decembrie 2023) în 50 de categorii, inclusiv Obiective de Reducere a Emisiilor, Produse cu Emisii Reduse, Eficiență și Circularitate a Resurselor, Consum de Energie, Managementul Inovației, Măsuri de Securitate IT/Cibernetică, Drepturile Omului – Evaluare, Mitigare și Remediere.

În 2023, al treilea an al programului ambițios de sustenabilitate Brighter Lives, Better World 2025 al Signify, compania a rămas pe traiectoria stabilită pentru a dubla ritmul scenariului, conform Acordului de la Paris, la 1.5°C. În al treilea trimestru al acestui an, compania a raportat că a atins obiectivul pentru veniturile circulare ale programului său de sustenabilitate Brighter Lives, Better World 2025, care a ajuns la 32%. Veniturile din Brighter Lives au crescut la 31%, fiind pe cale să atingă ținta de 32% până în 2025. Aceste acțiuni contribuie la ambiția Signify de a-și dubla impactul pozitiv asupra mediului și societății până la sfârșitul anului 2025.

Pentru mai multe informații despre strategia de sustenabilitate la Signify, vă rugăm să vizitați https://signify.com/global/sustainability.

— SFÂRȘIT —

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați:

Marketing and Communications Manager

Angelica Stan

Telefon: +40 727 816 068

E-mail: [email protected]

 

 

Despre Signify

Signify (Euronext: LIGHT) este liderul global în domeniul iluminatului pentru profesioniști și consumatori, care utilizează pentur iluminat Internet of Things. Produsele noastre marca Philips, sistemele de iluminat conectat Interact și serviciile bazate pe date, oferă valoare comercială și transformă viețile oamenilor în case, clădiri de birouri și spații publice. Cu vânzări de peste 7.5 miliarde de EURO în 2022, avem o echipă de aproximativ 35,000 de angajați în peste 70 de țări. Exploatăm potențialul extraordinar al luminii pentru a îmbunătăți viețile oamenilor. Am atins neutralitatea emisiilor de carbon în 2020, am fost prezenți în Dow Jones Sustainability World Index încă de la IPO-ul nostru timp de șase ani consecutivi și am fost numiți Lider în industrie în 2017, 2018 și 2019. Noutățile de la Signify se găsesc în Newsroom, Twitter, LinkedIn și Instagram. Informații pentru investitori pot fi găsite pe pagina Relații cu investitorii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here