Compania Herbalife a numit-o pe Rodica Macadrai, Distribuitor Independent, în calitate de nou membru al Consiliului de Administrație, începând cu data de 10 septembrie 2023.

 

“Rodica va fi o completare valoroasă a Consiliului de Administrație și așteptăm cu nerăbdare perspectiva și contribuțiile sale în calitate de Distribuitor Independent cu experiență, pentru a ne ajuta să luăm cele mai bune decizii ale Consiliului„, a declarat Michael Johnson, președinte și CEO.

 

Rodica Macadrai a devenit Distribuitor Independent Herbalife în 1994 în Moldova, imediat după ce a obținut diploma în psihologie la Universitatea Babeș – Bolyai din Cluj Napoca. În ultimii 29 de ani, ea a construit o afacere globală, în 50 de piețe din Europa, Asia-Pacific, America de Nord și America Latină. În 2020, a fost numită Chairman’s Club al companiei, unul dintre nivelurile de top ale Distribuitorilor.

 

De când mă știu, am ajutat oamenii să-și trăiască viața la cel mai înalt nivel, printr-un stil de viață sănătos și activ, dar și ca antreprenori„, a spus Rodica Macadrai. „Sunt încântată că am ocazia de a contribui cu experiența mea la nivelul întregii companii, în calitate de membru al Consiliului de Administrație”.

 

Rodica Macadrai l-a înlocuit în Consiliul de Administrație pe Stephan Gratziani care a demisionat din Consiliu la 1 august 2023, pentru a deveni Chief Strategy Officer.

 

Pentru informații suplimentare despre companie, vizitați ir.herbalife.com.

 

#             #             #

 

Despre Herbalife Ltd.

Herbalife (NYSE: HLF) este o companie și totodată o comunitate de primă clasă ce activează în domeniul sănătății și al wellnessului și care schimbă viețile oamenilor încă din 1980 prin produsele sale excepționale pentru nutriție și oportunitatea de afaceri oferită Distribuitorilor săi Independenți. Compania oferă consumatorilor din peste 95 de țări, produse care au la bază studii științifice și care sunt disponibile doar prin intermediul Distribuitorilor Independenți, inspirându-i astfel pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos și activ, pentru a-și trăi viața la cel mai înalt nivel.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here