Firma internațională de avocatură CMS a asistat fondul de investiții cu capital privat și capital de creștere Integral Venture Partners („Integral„) cu privire la încheierea unui acord definitiv pentru achiziția unui pachet majoritar de acțiuni in cadrul companiei O’Fresh Vending Solutions Romania („O’Fresh„).

Integral este un fond de investiții care administrează capital privat și capital de risc și se concentrează pe investiții în țările din Europa Centrală și de Sud-Est. Fondul Integral este susținut de investitori instituționali internaționali de top, inclusiv FEI, BERD și IFC.

O’Fresh este principalul furnizor de pe piața românească de servicii de vending (gustări și băuturi), soluții de furnizare cafea la birou (OCS) și servicii de furnizare la punctul de utilizare (răcitoare de apă fără sticle POU), precum și o suită de linii de servicii inovatoare suplimentare, cum ar fi bistrouri cu autoservire și livrări de fructe la birou.

CMS a asistat Integral cu privire la toate aspectele de drept românesc ale tranzacției, inclusiv în cadrul procesului de due-diligence juridic și fiscal, precum și cu privire la opțiunile de structurare, contractul de vânzare cumpărare și acordul asociaților. Tranzacția este supusă analizei de către Consiliul Concurenței din România.

Horea Popescu, managing partner al CMS Romania și coordonator al departamentului CMS Corporate M&A la nivelul CEE, a declarat: „Suntem onorați că am fost alături de clientul nostru Integral Venture Partners, în această achiziție importantă în România, ce le consolidează prezența pe piața locală și solidifică un parteneriat strategic cu O’Fresh. Pentru aceștia din urmă, parteneriatul va accelera și va extinde acoperirea pieței din România.”

Echipa CMS care a asistat Integral Venture Partners a fost coordonată de Claudia Nagy (Fuziuni & Achiziții), sub supervizarea lui Horea Popescu (Fuziuni & Achiziții) și i-a inclus pe Cătălin Vasile şi Cristina Ciomoş (Fuziuni & Achiziții), Andrei Tercu (Taxe), precum şi o echipă extinsă de avocaţi specializaţi pe diverse arii de interes în această tranzacție.

***

 

 

 

Despre CMS

 

Înființată în 1999, CMS este o organizație multi-jurisdicțională de firme de avocatură care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscalitate. Cu 79 de birouri în peste 40 de țări din lume și cu peste 5.000 de avocați, CMS are o experiență îndelungată în consultanță locală și transfrontalieră. De la multinaționale importante la întreprinderi mijlocii și la cele aflate la început, CMS asigură rigoare tehnică, excelență strategică și parteneriat pe termen lung pentru ca fiecare client să se mențină în frunte pe piețele alese.

 

Firmele membre CMS asigură o experiență vastă în cele 19 arii de practică și sectoare, inclusiv Drept corporatist / Fuziuni & Achiziții, Energie & Schimbarea climei, Fonduri, Științe ale vieții & Sănătate, Tehnologie, Media și Comunicații, Fiscalitate, Bănci & Finanțe, Aspecte comerciale, Antitrust, Concurență & Comerț, Rezolvarea Litigiilor, Aspecte privind Ocuparea Forței de Muncă & Pensiile, Proprietatea Intelectuală și Proprietatea Imobiliară.

 

Pentru mai multe informații vă rugăm vizitați cms.law

 

Birourile CMS:

Aberdeen, Abu Dhabi, Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Beijing, Beirut, Belgrad, Bergen, Berlin, Bogota, Bratislava, Bristol, Brussels, București, Budapesta, Casablanca, Köln, Dubai, Duesseldorf, Edinburgh, Frankfurt, Funchal, Geneva, Glasgow, Hamburg, Hong Kong, Istanbul, Johannesburg, Kiev, Leipzig, Lima, Lisabona, Liverpool, Ljubljana, Londra, Luanda, Luxembourg, Lyon, Madrid, Manchester, Mexico City, Milan, Mombasa, Monaco,  Munich, Muscat, Nairobi, Oslo, Paris, Podgorica, Poznan, Praga, Reading, Rio de Janeiro, Rome, Santiago de Chile, Sarajevo, Shanghai, Sheffield, Singapore, Skopje, Sofia, Stavanger, Strasbourg, Stuttgart, Tel Aviv, Tirana, Utrecht, Viena, Varșovia, Zagreb și Zurich.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here