Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță lansarea unui nou interfon video de rețea, extrem de robust și rezistent la vandalism. Conceput pentru comunicare bidirecțională, identificare video și control de la distanță al accesului, sistemul AXIS I8016-LVE integrează un senzor 5 MP ce oferă imagini de calitate indiferent de sistemul de iluminare.

Sistemul audio al echipamentului este și el de ultimă generație, dispunând de capabilitatea de anulare a ecourilor și a zgomotelor. AXIS I8016-LVE poate identifica cu precizie persoane, obiecte sau animale, chiar și în cele mai dificile situații datorită senzorului IR.

Rezistența la vandalism este asigurată de certificarea IK10, iar instalarea se realizează rapid și intuitiv.

Caracteristici principale:

  • Imagini video și sunet de înaltă calitate;
  • Anulare ecouri și zgomote;
  • Instalare ușoară cu PoE;
  • Interfață deschisă cu integrarea unui telefon IP, suport SIP;
  • Pregătit pentru utilizare în aer liber, rezistent la vandalism, cu clasificare IK10.

 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de rețea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces, interfoane video și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here