Patria Blog este noul proiect editorial lansat de Patria Bank, ce este gândit drept o platformă deschisă ideilor și conținutului relevant pentru antreprenori și persoanelor interesate de domeniul financiar-bancar. Blogul oferă o serie de articole menite să ofere atât inspirație, cât și informații utile micilor și marilor antreprenori din România, din domenii cum sunt educația antreprenorială, fonduri europene, studii și resurse pentru antreprenoriat și nu numai. Accesul la blog este gratuit, iar informațiile sunt puse la dispoziție de contributori, specialiști în domeniile lor, de la antreprenori pentru antreprenori, în cea mai mare parte.

 

“Ideea blogului a venit în urma convesațiilor pe care le-am avut cu antreprenori finanțați de Patria Bank, din experiența noastră de lucru cu și pentru antreprenori. Odată conturat Blogul Patria s-a pliat perfect pe strategia noastră de susținere a dezvoltării și creșterii antreprenoriatului local. Au fost deschise o serie de parteneriate, colaborăm cu mulți antreprenori, avem colegi specialiști, ceea ce ne-a permis să punem laolaltă resurse valoroase din arii de interes pentru antreprenori, cum ar fi resursele umane, consultanța în finanțarea unei afaceri, consultanța pentru fonduri europene, experiențe și sfaturi pentru dezvoltarea afacerii sau implicarea în comunitate. Blogul aduce un plus de informare pentru clienții noștri și este modalitatea prin care ne dorim să fim alături de cei dornici să fie în pas cu ultimele tendințe în management, care își doresc să se dezvolte permanent”, spune Vera Ularu, specialist Comunicare Patria Bank, coordonatorul proiectului.

Ce se poate citi pe Patria Blog:

  • O serie de articole scrise de Adi Ploscaru, trainer, consultant în finanțarea afacerii și business coach, ce oferă o incursiune utilă pentru cei care dezvoltă afaceri în România.
  • Specialiștii în resurse umane de la we do HR vorbesc despre provocările în procesul de recrutare sau al managementului de resurse umane, dar și cum putem fi mai productivi la locul de muncă.
  • MKOR Consulting arată care este utilitatea studiilor în dezvoltarea și planificarea unei afaceri și pune la dispoziție diverse studii utile antreprenorilor
  • Sfaturi și informații noi legate de fondurile europene dedicate dezvoltării mediului antreprenorial din România
  • Povești inspiraționale cu antreprenori care și-au dezvoltat afacerea și prin intermediul finanțării bancare
  • Recenzii de cărți, realizate de Codruț Nicolau, Director General Adjunct, Patria Bank, care aduc idei pentru antreprenoriat sau dezvoltare personală și profesională, puse la dispoziție de Editura Publica.
  • Cauze sociale în care fiecare antreprenor își poate implica afacerea sau colegii

Cei interesați de aceste domenii și care vor să primească noutăți de pe Blogul Patria se pot abona prin modulul de newsletter disponibil pe blog aici. De asemenea, platforma este deschisă contributorilor care se pot adresa băncii în vederea dezvoltării unei colaborări editoriale.

Pentru detalii suplimentare, [email protected], 0732.800.326.

__________________

Despre Patria Bank și Grupul Patria Bank
Patria Bank este o bancă românească, listată la Bursa de Valori București, cu prezență la nivel national, peste 180.000 de clienți și 3,5 miliarde lei în active, fiind dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor locali.

Grupul Patria Bank este deținut de Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre). Grupul Patria Bank include Patria Bank, Patria Credit IFN și SAI Patria Asset Management.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here