Situat in partea de sud a orasului Rio de Janeiro, districtul Ipanema este renumit pentru viata de noapte, plajele frumoase si oamenii deschisi. Ipanema este producatorul faimos de sandale de plaja, care foloseste materiale inovatoare precum „melfex”. Este flexibil, durabil si, cel mai important, ecologic. Din 2002, compania a colaborat cu supermodelul Gisele Bündchen. O caracteristica distinctiva a incaltamintei acestui brand, este ca poate fi purtata nu numai pe plaja, ci sip e strada. Sandalele Ipanema sunt elegante, moderne si decorate cu detalii originale.

ShoeExpress a decis sa nu mearga cu fluxul, ci sa vanda sandale pentru femei si barbati care pretuiesc confortul in orice moment. Nu si-au construit iluzii si nu se astepta ca o gama foarte larga de oameni sa le devina clienti. Acesta este un magazin online de sandale Ipanema, care vizeaza initial incaltamintea originala, ce poate fi apreciata numai de tineri increzatori, ambitiosi si nu lipsiti de stil. Dupa ce au urmat dorintele clientilor, si-au extins sortimentul magazinului, in el putand gasi la loc de onoare, si sandale Ipanema pentru copii, genti si accesorii.

In ciuda acestui fapt, respectarea standardelor de inalta calitate, preferintele,  confortul si comoditatea produselor au ramas neschimbate. Furnizorii sunt selectati conform calitatii, confortului si designului exclusivist modern. Nu este intamplator faptul ca in catalog apar  sandale Ipanema pentru toate varstele, de la bebelusi si pana la cea mai in varsta categorie de persoane, deoarece toata lumea poate purta sandale Ipanema. Reprezentantii magazinului online sunt intotdeauna bucurosi de cumparatorii binevoitori, care stiu ca merita sa cumperi incaltaminte confortabila de calitate.

Sunt gata sa iti ofere sfaturi practice, sa furnizeze informatii despre incaltamintea Ipanema, modalitatile de plata si de livrare, pentru ca magazinul online ofera nu numai pantofi confortabili, ci si servicii confortabile.

Aceste sunt  la moda, sunt  frumoase,  sunt realizate din plastic de calitate si nu te vor lasa indiferent. Sandalele Ipanema sunt prezentate cu mandrie, in designul cel mai elegant si plin de culoare pentru sezonul de vara. Aici vei gasi  cea mai mare varietate de flip-flops, sandale si papuci ce sunt disponibile intr-o varietate de culori si detalii.

Brazilia este o tara de culori vibrante, frumusete naturala, bucurie adevarata si placere, care incarca oamenii pozitiv.Una dintre locatiile in care se poate simti acest spirit brazilian real este Ipanema, un cartier din sudul Rio de Janeiro. El a castigat popularitate inca din 1960 si astazi este cunoscut pentru eleganta si viata sa sociala activa. Este ideea de calm, insa incarcata cu emotie si plina de viata, datorita diversitatii de pe plajele din Ipanema, sandalele purtand acelasi nume. Marca combina spiritul cu frumusetea lui Ipanema, in modelele colorate ale sandalelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here