Istoria iPhone a definit un veritabil statement in comportamentul de consum impatimitilor de high tech, fiind de departe elementul care potenteaza statutul social si financiar al celui care detine un astfel de gadget.

Cel mai bine vandut iPhone

Cel mai bine vandut iPhone

Este dificil de pus amprenta asupra acelui iPhone care satisface pe deplin preferintele tuturor, in masura in care unele modele mizeaza pe marimea display-ului, in timp ce altele maximizeaza capacitatea camerei foto, insa dintre toate editiile, Apple iPhone 6 si fratele sau mai mare, iPhone 6+ se numara printre cele mai vandute modele de iPhone din toate timpurile.

Aceste modele iPhone au crescut vanzarile inregistrate de la introducerea lor pe piata in data de noiembrie 2014, oferind concurentilor un alt motiv pentru a lucra mai mult pentru suprematia smartphone-urilor.

Dupa doar trei luni de la lansare, iPhone 6 a generat vanzari de 71,5 milioane de unitati, depasindu-l cu mult pe predecesorul sau, iPhone 5S, cu 30%. Cel mai mare iPhone 6+ reprezinta acum 40% din totalul vanzarilor de smartphone-uri in stil tableta si este al doilea cel mai bine vandut iPhone din toate timpurile, iar estimarile privind veniturile pentru iPhone 6 se situează intre 65,2 și 68 de miliarde de dolari.

Cu vanzarile inca in crestere, iPhone 6 este sigur ca va ramane best seller pentru mult timp, iar motivatia se reflecta cu succes in specificatiile de top prin care acesta pluseaza si prin faptul ca ale sale componente sunt disponibile pentru a fi inlocuite, in special display-ul.

De altfel, solicitarile pentru inlocuirea acestui ansamblu au crescut in ultimul timp, conform studiului intreprins de http://www.powerlaptop.ro/categories/Display-iPhone, ceea ce dovedeste inca o data faptul ca romanii doresc sa prelungeasca pe cat posibil durata de functionare a unui smartphone iPhone , independent de model.

Apple iPhone 6 se diferentiaza printr-un design rationalizat si cele mai noi caracteristici, avand incorporat sistemul iOS 8 avansat, care se intampla sa fie unul dintre cele mai avansate sisteme de operare pus la dispozitia utilizatorilor. Acest model superb vine cu o capacitate de stocare de 16 GB si un design gandit in detaliu pana la ultimul inch.

Are dimensiuni de 5,44 x 2,64 x 0,27 inch și o greutate de 129 g, arata exceptional si este aproape insesizabil atunci cand este asezat in buzunar sau poseta. Ecranul HD de 4,7 inch Retina HD cu tehnologia avansată IPS va oferă imagini de inaltă rezolutie, oferind promisiunea unei experiente vizuale unice.

Modelul Apple iPhone 6 a fost construit folosind arhitectura de clasa desktop pe 64 de biți, in timp ce permite alimentarea unui ecran mai mare si caracteristici impresionante. Aceasta putere uimitoare este imbunatatita si de coprocesorul de miscare M8 care colecteaza date eficient si continuu de la senzorii avansati. Capacitatea bateriei iPhone 6 este fixată la 1810mAh, bateria reincărcabila iPhone 6 avand o autonomie de pana la 14 ore pe 3G cu o singură incarcare.

Impatimitii de high tech se declara mult mai atrasi de iPhone 6 decat de celelalt editii, datorita camerei foto care asigura trecerea la un alt nivel a calitatii fotografiilor. Camera iSight a dispozitivului permite realizarea de videoclipuri uimitoare in HD cu 1080p la 60fps, cu alte cuvinte tot ceea ce capturati va fi inregistrat in detalii uimitoare si precise. Nu omiteti niciun moment de referinta si imortalizati pricand si oriunde amintiri la o rezoluție de 240fps.

De departe, insa, iPhone 6 si-a castigat locul in topul celor mai vandute editii iPhone datorita promisiunii facute fiecarui utilizator in termeni de siguranta si protectie a datelor. Iphone 6 functioneaza pe baza de amprenta, ce poate fi utilizata pentru a pentru a aproba achizitiile din iTunes, iBooks si chiar din App Store, fara a pierde timpul introducand o parola.

Avantajele acestei editii pot fi si subiective, insa retrospectiva feedback-urilor pozitive primite din partea utilizatorilor fac trimitere la noutatile prin care noul iPhone 6 si-a surprins publicul, plusand prin autonomia bateriei si rezolutia notabila ce permite capturarea exceptionala a imaginilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here