• Compania olandeză de leasing operațional a primit premiul “Best Operational Leasing Company” la cea de-a 17-a ediție a galei “Financial Leaders’ Hall of Fame 2017”.
  • Dintre cele trei companii nominalizate, Business Lease a fost aleasă pentru contribuția adusă la dezvoltarea domeniului și pentru nivelul calității serviciilor oferite clienților din România.

București, 1 noiembrie 2017: Prezentă pe piața din România din 2015, Business Lease este una dintre cele mai inovatoare companii internaționale de leasing operațional care oferă servicii complete de mobilitate. Compania olandeză a adus în România un nou model de business: grija permanentă față de client, în acord cu motto-ul Business Lease: “Same Car, Better Care!”.

Business Lease a înregistrat deja o creștere a cifrei de afaceri de 37% în 2016, față de anul precedent, așteptările pentru 2017 fiind și ele către o cifră de peste 20%. Ritmul de dezvoltare provine din creșterea numărului de clienți care au ales mobilitatea Better Care, alături de extinderea în țară, prin deschiderea biroului regional Business Lease din Cluj-Napoca. Prezența la nivel regional are drept obiectiv consolidarea operațiunilor existente și face parte din strategia companiei de a fi cât mai aproape de clienți și de nevoile lor.

BUSINESS LEASE, PREMIATĂ PENTRU CALITATEA SERVICIILOR OFERITE CLIENȚILOR DIN ROMÂNIA

Business Lease a primit marți, 31 octombrie, premiul pentru ”Cea mai Bună Companie de Leasing Operațional a anului”, la cea de-a 17-a ediție a Galei Financial Leaders’ Hall of Fame 2017 Awards”, organizată de revista Business Arena. Juriul a premiat Business Lease „în semn de recunoaștere a planificării și strategiei superioare reflectate prin dezvoltarea cu succes a operațiunilor specifice și printr-o continuă dezvoltare a businessului prin accentul pus pe calitatea produselor oferite pe piața din România”.

Nominalizați la categoria ”Cea mai bună companie de leasing operațional în 2017” au mai fost Sixt New Kopel și LeasePlan. Printre criteriile de selecție se numără calitatea serviciilor, dezvoltarea companiei (atât ca cifră de afaceri, cât și ca gamă de servicii oferite) și educarea pieței în acest domeniu de activitate. 9

Premiul a fost acordat de Radu Grațian Ghețea, președintele CEC Bank și al Asociației Române a Băncilor.

 

„Suntem onorați de acest premiu și considerăm că reprezintă recunoașterea investiției și eforturilor Business Lease de a aduce Mobilitatea – alături de Grijă și Calitate – în România. Mulțumesc echipei pentru energia și concentrarea de care au dat dovadă în acești ultimi trei ani și, desigur, furnizorilor noștri, care au contribuit la acest rezultat extraordinar. Pentru că acești oameni au făcut diferența. Premiul pe care îl primim astăzi ne stimulează să continuăm eforturile noastre în anii ce urmează, oferind o experiență de mobilitate tot mai bună, tuturor companiilor din România”, spune Philip Aarsman, directorul general al Business Lease România.

 

Persoană de contact:

Andreea Oprea

PR Specialist, Zaga Brand

[email protected]

0720 014 898

 

Despre Business Lease Group

Business Lease este un expert în furnizarea de soluții complete de Leasing operațional și Mobilitate, atât pentru companii mari, cât și pentru companii mici și mijlocii. În afară de România şi Olanda, unde are sediul central și numeroase sucursale regionale, Business Lease este un jucător important în Polonia, Slovacia, Cehia și Ungaria.

Compania închiriază toate mărcile și toate modelele auto la preț competitiv (TCO), fiind cunoscută pentru furnizarea de servicii excelente. Portofoliul Business Lease Group cuprinde peste 45.000 de contracte. Atenţia acordată clienţilor și calitatea serviciilor în domeniul mobilității reprezintă prioritățile companiei Business Lease, care consideră că o mașină este doar o mașină, însă oamenii sunt cei care fac diferența.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here