In mitologia antica, inelul simboliza dependenta oamenilor de puterea zeilor. Obiceiul a evoluat treptat si a strabatut Egiptul Antic (unde era purtat de faraoni) si Roma antica (purtat de patricieni).

Roma antica este si cea care a atribuit acestui accesoriu valoarea simbolica si emotionala pe care o are astazi. A inceput sa fie folosit ca simbol al casatoriei dintre doi tineri. Obiceiul a supravietuit transformarilor de tot felul, astfel ca, in ziua de azi, el inca reprezinta un simbol al legamantului intre doi tineri casatoriti.

Pentru ca acestia il poarta toata viata, este foarte important ca bijuteria sa fie aleasa cu grija. Pentru a vedea mai multe variante de verighete pentru miri , utilizatorii pot accesa www.magazinuldeverighete.ro. Magazinul online pune la dispozitia clientilor un set extins de articole realizate din aur galben, aur alb, aur roz, dar si combinatii ale acestor culori.

Pe langa produse, site-ul web vine in intampinarea utilizatorilor cu o serie extinsa de sfaturi si recomandari despre cum ar trebui sa arate nunta, care sunt aspectele cele mai importante si care sunt traditiile recunoscute si practicate in Romania.

Criterii de alegere a verighetei

Pentru ca magazinele online pun la dispozitia clientilor o multitudine de variante din care o pot alege pe cea care li se potriveste cel mai mult, este necesar ca mirii sa aiba un minimum de cunostinte despre metodele de selectie a produsului ideal.

Model – cu siguranta este cel mai important aspect. Modelul este dictat de cele mai multe ori de materialul din care este confectionata bijuteria. Acesta este esential pentru ca accesoriul o sa fie purtat pe tot parcursul vietii. Cu atat mai mult la mirese, este important ca design-ul lui sa se potriveasca cu cel al inelului de logodna. Mirii trebuie sa aleaga daca verighetele sunt rotunde, subtiri sau groase, late sau inguste, cu aplicatii sau fara, cu gravura sau fara, cu pietre sau simple.

Material – acest aspect depinde in cele mai multe cazuri de preferinte. Cei mai multi dintre mirii moderni opteaza pentru aurul alb. In trecut, aurul galben era la moda, insa el a fost exclus din tendinte in ultimii ani. O varianta speciala pentru miri este reprezentata de acele diamante sferice, care se remarca prin originalitate, eleganta si stil si care pot ornamenta inelele minimaliste.

Intretinere – un alt element important este usurinta cu care materialul poate fi intretinut de-a lungul timpului. Avand in vedere ca bijuteria este purtata de-a lungul intregii vieti, materialul trebuie sa fie usor de curatat.

Dupa ce au stabilit aceste detalii, mirii trebuie sa consulte ofertele prezente pe piata la momentul respectiv si sa stabileasca gradul de compatibilitate dintre acestea si dorintele lor.

Tipuri de pietre pretioase pentru verighete

Diamantul – este preferat in special de femei si este unul dintre cele mai populare pietre pretioase. Din punct de vedere simbolic, el exprima perfectiunea si rezistenta unei relatii amoroase.

Rubin – simbolizeaza pasiunea si dragostea inflacarata care nu se stinge niciodata. Totodata descrie fidelitatea si increderea partenerilor.

Safir – este simbolul supem al sperantei, care are capacitatea de a influenta starea de spirit.

Despre magazinuldeverighete.ro

Magazinul online prezinta utilizatorilor o gama variata de verighete pentru cununie, care vor satisface dorintele tuturor mirilor. Materialele din care sunt confectionate produsele sunt diverse si de cea mai buna calitate. Principalul obiectiv al acestei platforme este acela de a furniza produse de calitate pentru cea mai frumoasa zi din viata tinerilor indragostiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here