Ceasul de mana este un accesoriu nelipsit atat din garderoba publicului feminin, cat si din cea a celui masculin. Este unul dintre cele mai versatile accesorii pentru ca poate fi purtat la mai multe tipuri de tinute.

Publicul investeste atat in calitatea produsului, cat si in aspectul sau. Exista persoane care pun mai mult accent pe specificatiile tehnice si persoane care mizeaza pe design. Indiferent de scopul achizitiei, designerii internationali au conceput modele pentru toate gusturile.

Procesul de achizitie a unui ceas este eficientizat cu ajutorul unei platforme care aduna la un loc informatii toate brandurile producatoare si prezinta atat specificatiile tehnice ale produselor, cat si design-ul.

Pe Infoceas.ro utilizatorii pot gasi informatii despre produse apartinand unor branduri precum: Fossil, Casio sau Timex.

Care sunt criteriile de selectie a unui ceas?

Mecanism – este functia dispozitivului care ofera precizia si exactitatea masuratorilor realizate si transmite informatia catre purtator. Exista doua tipuri de mecanisme: mecanic si quart. Ceasurile mecanice sunt considerate exemplare clasice, care au un sistem complex de roti dintate, parghii, arcuri si pinioane care functioneaza in acelasi timp. Acestea pot fi recunoscute prin deplasarea continua a secundarului. Trecerea nu se face in trepte, astfel ca ofera senzatia ca linia se misca fara oprire.

Mecanismul quart se intalneste in special la modelele mai noi si are un sistem simplu de functionare. Are nevoie doar de o baterie care sa alimenteze cristalul de quart. Este caracterizat de o mai mare precizie in redarea masuratorilor si, de aceea, se intalneste la cele mai multe dintre modelele actuale. Poate fi recunoscut prin deplasarea in ritm sacadat a secundarului.

Dimensiune – poate fi incadrata tot la componenta estetica, pentru ca, de cele mai multe ori consumatorii opteaza pentru o dimensiune care li se pare ca se potriveste mai bine cu aspectul sau tinuta din momentul respectiv. Specialistii au remarcat o tendinta a femeilor de a opta pentru produse de dimensiuni mai mici, in timp ce barbatii aleg intotdeauna ceasuri cu cadranul foarte mare.

Design si culoare – aceste doua componente sunt foarte importante mai ales atunci cand ele sunt corelate cu tinute, contexte sau evenimente. Astfel, un ceas casual va avea intotdeauna un design sport, care sa se potriveasca cu tinute lejere si confortabile. Un ceas elegant va prezenta trasaturi foarte fine, curea din piele de o anumita culoare, poate si cadran colorat si realizat din otel inoxidabil stralucitor.

Alegerea accesoriului preferat devine mult mai usoara atunci cand specialistii pun la dispozitia consumatorilor o platforma pe care pot consulta pareri ceasuri Fossil, Casio, Orient, Timex sau altele, care sa ii ajute sa isi formeze o parere cat mai obiectiva.

Despre Infoceas

Platforma are principala misiune de a facilita procesul de achizitie a celui mai bun ceas, care sa satisfaca necesitatile si dorintele diferitelor categorii de public. Isi propune sa ofere utilizatorilor informatii clare, obiective si relevante despre diferitele modele de ceasuri prezente pe piata din Romania. De asemenea, ofera si o lista succinta cu cele mai mari magazine din Romania, care comercializeaza produsul respectiv, astfel ca utilizatorul poate accesa pagina produsului direct din platforma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here