Carti de vizita nu sunt o garantie a succesului, insa cu certitudine te vor ajuta sa te faci remarcat, cat mai remarcat, intr-un mod pozitiv, si cu siguranta iti vor aduce cateva avantaje de care va trebui sa profiti.

Te poti orienta inspre carti de vizita amuzante fiind sigur ca vei reusi sa smulgi zambetele celor carora le-ai daruit si ca acestea nu vor fi aruncate in primul cos de gunoi. Sau poti alege un model de carte de vizita cu dubla intrebuintare. Daca esti mecanic, ce ai zice de o carte de vizita ce poate fi folosita pe post de cheie, inscriptionata totodata cu datele tale de contact, astfel incat atunci cand vor avea nevoie, oamenii chiar isi vor aminti de tine si vor apela cu siguranta la serviciile tale?

Topul celor mai amuzante carti de vizita

Exista persoane care au dorit sa iasa din tipare si si-au facut carti de vizita… ei bine, asa cum nici nu ti-ai fi putut inchipui vreodata:

–        Sub forma de razatoare pentru parmezan;

–        Saltele de yoga;

–        Rame foto in miniatura;

–        Carti de vizita amuzante cu fel si fel de indemnuri si designuri;

–        Carti de vizita cu nuri;

–        Carti de vizita pe post de sacose de hartie pentru seminte;

–        Carti de vizita cheie de bicicleta;

–        Carti de vizita desfundatoare de chiuveta;

–        Modele ce imita obiectivul unei camere foto;

–        Modele cu barba, mustata si ochelari potrivite pentru un designer;

–        Carti de vizita ce pot fi transformate in diferite obiecte, de exemplu scaune in miniatura sau in cutii de carton, specifice celor din domeniul transportului de marfa;

–        Carti de vizita pentru stomatologi in forma de dinte.

Sau, altfel spus, toate aceste obiecte promotionale au fost inscriptionate cu datele de contact ale companiei devenind in acest mod carti de vizita veritabile, practice, pe care oamenii le vor folosi de fiecare data la nevoie si pe care le vor pastra, astfel crescand sansele de marire ale afacerii.

De asemenea, de retinut ca toate acest modele sunt persoanlizate in functie de produsele sau serviciile pe care persoana in cauza le ofera. In acest mod cartile de vizita vor fi asociate cu producatorul/prestatorul si-si vor atinge negresit scopul pentru care au fost create.

Cine-mi poate crea carti de vizita de care am nevoie?

Desigur, nu trebuie sa iesi atat de mult din tipare, este suficient sa gasesti o cale de mijloc intre carti de vizita traznite si cartile de vizita clasice, insa deja plictisitoare, carora nimeni nu le mai acorda atentie.

Iar pentru aceasta ai nevoie de un partener care sa te consilieze si care sa creeze impreuna cu tine modelul potrivit personalitatii si nevoilor tale. Acest partener este cartivizitare.ro, cu sediul in Bucuresti, dar care creeaza si livreaza cartile de vizita pentru clientii din toata tara.

Modelele de carti de vizita de la cartivizitare.ro sunt solide tehnic si foarte estetice, se pot personaliza, iar oferta de pret este deosebit de atragatoare. Cu diacritice sau ideograme, in romana sau engleza, pentru Bucuresti sau Timisoara, pentru Romania sau oriunde in lume, cartivizitare.ro presteaza carti de vizita la standarde ridicate de calitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here