Altex, unul dintre cei mai mari retaileri de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România, a semnat un nou contract de închiriere pentru un depozit de 15.000 m2 în P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din România. Prin acest acord, Altex își dublează suprafața hub-ului logistic, pentru a se adapta nevoilor de dezvoltare rapidă ale business-ului.

Altex mai ocupă un spațiu de 15.500 m2 într-o hală existentă din parc, iar odată cu semnarea noului contract, acesta se extinde cu încă 15.000 m2 în cea mai nouă clădire construită în P3 Bucharest, ajungând astfel la un total de peste 30.000 m2 închiriați în acest parc.

Retailerul român se alătură celor 40% dintre clienții internaționali ai P3 care ocupă mai mult de o clădire în cadrul P3 Logistic Parks.

Altex are 2.000 de angajați și deține peste 90 de magazine în cele mai importante orașe din România. Lanțul de magazine se extinde într-un ritm accelerat, iar astfel a apărut nevoia de mai mult spațiu de depozitare unde să poată stoca un număr mare de produse. Astfel, timpul de livrare va scădea și va crește flexibilitatea, ceea ce va conduce în mod firesc și la creșterea cifrei de afaceri a companiei.

Altex este chiriaș al parcului P3 Bucharest de 12 ani, afacerea lor prosperă și ne bucurăm că P3 poate sprijini această creștere continuă. Prin alegerea de a se extinde în P3 Bucharest, Altex va beneficia de angajamentul nostru de a construi spații logistice de cea mai înaltă calitate, cu costuri operaționale reduse, precum și de servicii premium”, a declarat Blake Horsley, Country Head P3 România.

Dezvoltarea recentă a peste 90.000 m2 de noi spații logistice în P3 Bucharest a permis Altex să se extindă. Asemenea tuturor noilor clădiri construite de P3, acest depozit depășește standardele europene de mediu și permite reducerea costurilor operaționale prin tehnologii sustenabile. Depozitul are o înălțime utilă de 11,5 metri, mai înalt decât majoritatea spațiilor industriale din București.

P3 deține, în prezent, 305.000 m2 dispuși în 11 clădiri, în parcul logistic P3 Bucharest, care este poziționat strategic, la doar 13 kilometri de centrul Bucureștiului. Parcul se află pe autostrada A1 și în imediata apropiere a șoselei de centură a Bucureștiului, ceea ce permite accesul facil către cele șase sectoare ale capitalei, către Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 22 km distanță, și către autostrada A2. P3 a finalizat recent construcția a trei noi clădiri în P3 Bucharest și are în plan continuarea extinderii atât în parcul din capitală, cât și în zonele de centru și de vest ale României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here