Dacă eşti proprietarul unui autoturism şi ai nevoie urgentă de bani poţi apela la Amanet Auto şi totul se rezolva în doar 30 de minute! Compania are o experienţă de opt ani pe piaţa creditelor de nevoi personale şi este acreditată de Banca Naţională a României.

Cum obţii banii de la Amanet Auto

Aşa cum laşi bijuteriile sau alte bunuri de preţ drept garanţie pentru anumite sume de bani împrumutate, tot aşa poţi lăsa şi maşina personală. Procedura este foarte simplă şi rapidă şi, spre deosebire de bancă, necesită un număr minim de documente: buletinul, talonul şi cartea de identitate a maşinii. Nu numai persoanele fizice pot apela la serviciile unei astfel de firme, ci şi persoanele juridice. Pe lângă actele solicitate mai sus, acestea mai au nevoie de actul constitutiv al firmei şi ştampila societăţii.

Primul pas pentru a face rost de bani prin Amanet Auto este contactarea firmei şi obţinerea unei evaluări telefonice a maşinii. Apoi, trebuie să te deplasezi la sediul firmei pentru a furniza documentele necesare şi a semna contractul. După aceea, primeşti banii pe loc! „Le oferim clienţilor servicii rapide şi de calitate, adaptate nevoilor fiecărui client în parte, pentru că fiecare persoană are nevoi şi posibilităţi diferite!”, susţine Adrian Paraschiv, reprezentantul societăţii Amanet Auto, din Bucureşti.

Câţi bani primeşti

Valoarea sumelor pe care o astfel de companie le oferă celor interesaţi este cuprinsă între 60% şi 75 % din preţul maşinii, în funcţie de vechimea acesteia şi de modul în care a fost întreţinută. În cazul în care ai o maşină care a fost fabricată înainte de 2012, nu poţi fi considerat eligibil pentru un împrumut auto. În schimb, dacă deţii o maşină de epocă, ea poate fi utilizată drept garanţie pentru astfel de credite. Comisionul practicat este în general de 0.20%/ zi din valoarea sumei acordată sub formă de împrumut şi poate scădea până la 0.12 %/zi, în funcţie de suma şi de perioada contractată. Periaoada minimă este de 14 zile, iar cea maximă este de 30 de zile.

Poţi împrumuta bani pentru o perioadă de 30 de zile, cu opţiunea de prelungire. Poţi extinde creditul de la Amanet Auto încă 14 zile, cu acelaşi comision inclus, fără costuri ascunse sau taxe suplimentare.

În perioada derulării contractului, maşina ta va sta într-unul dintre cele două parcuri auto deţinute de companie, unde i se va fotografia exteriorul, interiorul şi kilometrajul şi va fi acoperită cu o prelată. Vei putea să o monitorizezi tot timpul, cu ajutorul camerelor video de supraveghere. Ca măsură suplimentară de siguranţă, ea va fi păzită şi de o firmă specializată.

La expirarea termenului de graţie, trebuie să restitui împrumutul luat şi să achiţi comisionul convenit. Bineînţeles, poţi să returnezi banii înainte de expirarea termenului stipulat în contract, fără probleme, dar nu mai devreme de 14 zile, această fiind perioada minină contractuală. În cazul în care nu poţi restituti banii, din diverse motive personale, nu pierzi maşina. Poţi s-o vizitezi oricând în parcul auto, împreună cu posibili clienţi pentru vânzare. Astfel, achiţi contractul de împrumut, iar diferenţa rămâne la tine.

Amanet Auto este soluţia ideală când ai nevoie de bani urgent deoarece, spre deosebire de bancă, nu există comisioane ascunse, clauze abuzive şi nu este nevoie de numeroase documente justificative. Contractul este foarte transparent, comisionul perceput fiind singurul cost al acestui gen de împrumut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here