Câștigătorii se vor alătura celor mai apreciați profesioniști în resurse umane, la evenimentul SuccesConnect 2016 din Viena

 

București,16 septembrie 2016: SAP lansează HR Transformation Challenge, o competiție inovatoare dedicată specialiștilor HR din Europa Centrală și de Est, susținută de SAP SuccessFactors, lider pe piața soluțiilor software tip HCM (Human Capital Management) bazate pe tehnologia cloud. HR Transformation Challenge se adresează companiilor și specialiștilor din România și din regiune care au dezvoltat și implementat proiecte creative în HR, cu rezultate remarcabile.

 

Participanții care se înscriu în competiție și își împărtășesc inițiativele cu impact asupra business-ului, precum și poveștile de succes în transformarea digitală, vor avea ocazia de a-și dezvolta cunoștințele profesionale, iar eforturile lor vor fi recunoscute de alți specialiști de top din regiune. Atfel, cei patru finaliști selectați, alături de câte un membru al echipei lor, vor participa la evenimentul SuccessConnect Viena, care se desfășoară pe 28 – 29 noiembrie.

 

SuccessConnect este o conferință recunoscută la nivel regional, în care sunt abordate tematici precum transformarea digitală, măsurarea randamentului investițiilor, simplificarea operațiunilor HR, creșterea gradului de implicare a angajaților, recrutare, dezvoltare etc. Finaliștii vor avea și oportunitatea de a câștiga premiul cel mare, o sesiune de coaching cu Koen Gonnissen, fost antrenor de tenis de top, profesor la INSEAD și trainer recunoscut. Câștigătorul marelui premiu va fi anunțat în timpul SuccesConnect.

 

Înscrierea și procesul de evaluare

 

Pentru a se putea înscrie în competiție, toti cei interesați trebuie să selecteze pentru proiectul lor una dintre cele patru categorii disponibile – Transformarea HR-ului, Dezvoltare și succesiune, Inițiative educaționale cu impact asupra evoluției afacerii și Recrutarea talentelor de top. Înscrierile vor fi analizate de un juriu de specialitate. Printre cele mai importante criterii de evaluare se numără creativitatea inițiativei, impactul pozitiv măsurabil asupra companiei, alături de dificultatea și importanța problemei abordate. Participanții se pot înscrie în competiție până pe 30 septembrie 2016.

 

“Obiectivul competiției este să descopere noi inițiative care demonstrează inovație și leadership în cele mai importante aspecte ale resurselor umane, dar și să dezvolte talente și să susțină abordări deschizătoare de drumuri pentru depășirea provocărilor actuale în procesele de recrutare”, a declarat Damon O’Neill, HCM and Talent Management Evangelist – Senior Specialist, Head of Cloud Business Development CEE SAP.

 

 

 

# # #

Despre SAP

 

Ca lider de piaţă pe segmentul soluţiilor software pentru afaceri, SAP (NYSE: SAP) ajută companiile de orice dimensiune şi din orice tip de industrie să-şi gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite până la punctele de desfacere, din computer până la instrumentele mobile de comunicare – SAP transferă oamenilor şi organizaţiilor încrederea şi puterea necesare pentru a lucra împreună eficient şi pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel încât să fie cu un pas înaintea competitorilor. Aplicaţiile şi serviciile SAP ajută peste 310.000 de clienţi din sectorul public și privat să gestioneze profitabil operaţiunile şi resursele, să se adapteze continuu şi să crească sustenabil.

 

# # #

 

Despre SAP România

 

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. În ultimii 14 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local și la transformarea digitală a organizațiilor. Astăzi, mai mult de 500 de companii din România utilizează soluții software SAP, din industrii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienți SAP.

 

În 2011, SAP a demarat un mare proiect de investiții în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanță pentru tehnologiile Cloud și HANA din Europa, care deservește clienți SAP din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a 400 de angajați. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.sap.ro.

 

 

# # #

 

Notă către editori:

 

Pentru a viziona şi descărca materiale foto în format digital, vă rugăm accesaţi www.sap.com/photos . Pe această platformă puteţi găsi materiale foto la rezoluţie mare care pot fi utilizate în cadrul publicaţiilor dvs. Pentru a viziona materiale video cu diferite topicuri, accesaţi www.sap-tv.com . Pe acest site sunt accesibile video-uri care pot fi integrate pe pagini personale de internet, pot fi distribuite via e-mail sau vă puteţi înregistra pentru feed-uri RSS din partea SAP TV. Urmăriţi SAP pe Twitter la @sapnews şi pe Facebook la www.facebook.com/pages/SAP-Romania.

 

Pentru clienţii interesaţi de produsele SAP:

SAP România: tel: 031.225.2812
Pentru mai multe informaţii pentru presă:

Cristina Toma

Tel: 0727.317.945

E-mail: cristina.toma@totalpr.ro

 

 

hr

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here