Realitate sau oportunitate?

TransLogisticaa doua editie a celui mai amplu Salon de transporturi si logistica se desfasoara in perioada 12-15 octombrie 2016, zilnic intre orele 10:00-18:00, la Romexpo Bucuresti si isi propune sa gaseasca raspunsuri la intrebarile de mai sus..

La aproape 1 luna inainte de eveniment, peste 85% din spatiu expozitional este ocupat, pe lista figurand numele jucatorilor majori din industriile participante: DB Cargo Rail România, Compania Naționala de Căi Ferate Romane „CFR Marfa”, Rofersped, Grupul Feroviar Român GFR, Administratia Port Constanta APC, DP World, Renault Romania, DB Schenker, Transferoviar Grup, EP Rail, VestTrans Rail, Ferest Logistic, VTG Germania, H. Essers, China Shipping, TTS, Rail Container, FOMCO, Titan Container, Unicom Grup, BCVO Logistic, Xpo Logistics, Delfinul Trans, CAEM, DPD, Alberti e Santi, ASG Wind, SSI Schaefer, Toyota Material Handling, Administratia Canalelor Navigabile ACN, și lista este în continuă actualizare.

Alaturi de participantii din transporturi rutiere, maritime, aeriene, feroviare, din centre de logistica si case de expeditii, din industriile producatoare de echipament dedicat intralogisticii si infrastructurii, din industria de IT care dezvolta solutii inovatoare pentru siguranta transporturilor si eficientizarea solutiilor de depozitare a marfurilor – ne propunem ca TransLogistica sa fie cel mai amplu eveniment de transport si logistica din SEEuropei, demonstrand inca odata ca Romania este poarta de intrare a Europei, declara Victoria Lupu – Director TransLogistica.

Continua seria de evenimente conexe interne si internationale:
EURASIA MULTIMODAL LOGISTICS, FINANCE LOGISTICS, GREEN LOGISTICS, LOGISTICS CAREER, PHARMA LOGISTICS, BEST FOR KLIFT DRIVER, astfel incat evenimentul sa fie interactiv, placut si util cat mai multor participanti.

Cel mai important dintre aceste evenimente este Conferinta Internationala EURASIA MULTIMODAL LOGISTICS, conferinta de deschidere TransLogistica, organizata in parteneriat cu TRACECA ROMANIA, cu Sprijinul Ministerului Transporturilor si al Sistemului Cameral din Romania. La conferinta sunt invitate tarile membre TRACECA: Republica Moldova, Azerbaidjan, Armenia, Uzbekistan, Tajikistan, Bulgaria, Iran, Kyrkystan, Georgia, Turcia, Ucraina.

Denumire:                               TransLogistica

Data de organizare:                 12 – 15 octombrie 2016

Locatia:                                   Romexpo Bucuresti, Romania

Categorii participante:            Logistica, intralogistica, transporturi si expeditii marfa, curierat, servicii IT si e-Commerce, servicii financiare si de asigurari, alte servicii conexe

Organizatori:                          Distinct Image.

Persoana de contact:               Victoria Lupu – CEO Distinct Image

Tel:                   0040 744 35 19 25
mail:                 [email protected]
www. translogistica.ro
 

logo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here