Uneori intampinam dificultati in alegerea unui cadou pentru momentul in care vizitam tanara mamica abia venita de la maternitate.

Daca doriti sa oferiti un cadou util si special, va sugeram sa alegeti un set de lenjerie pentru patutul copilului sau alte obiecte de lenjerie confectionate special pentru cei mici. Puteti achizitiona aceste produse din magazine sau prin comenzi on line. Pentru a veni in ajutorul dvs. in alegerea unor asemenea produse, va recomandam cateva ce pot fi achizitionate si on line.

            Seturile de lenjerie sunt cele mai utile tinerelor mamici, dar si celui mic. “Setul cu 5 piese Dino Turqoise” este adecvat fetelor sau baietilor. Se compune din pernita slim, pilota din bumbac umpluta cu material calduros ce poate fi spalata fara sa se deformeze, cearsaf de pat si doua laterale. Toate acestea sunt confectionate din bumbac 100% delicat la atingere, nu se deformeaza dupa spalari repetate si nu se decoloreaza. Lateralele au dimensiuni generoase, 180 X 35 cm si se utilizeaza pentru protejarea laturilor laterale ale patutului in conditiile in care camera se aeriseste, apar curenti de aer prin deschiderea frecventa a usii camerei in care se afla cel mic. Din categoria seturilor de lenjerie pentru bebelusi si copiii mici puteti alege:”Lenjerie patut Cars Albastru”, “Lenjerie patut Kitty Mov”, “Lenjerie patut Ursuletul Gradinar” sau alte imprimeuri dragute.

Un alt cadou potrivit ar fi cateva cearsafuri pentru patut. Acestea sunt realizate din bumbac uni sau cu imprimeuri, au lateralele accesorizate cu elastic pentru a se aplica simplu pe salteluta fara sa genereze rulari inestetice si incommode in utilizare. Textura lor delicate este adecvata pielii copilului si oferind un numar de 4-5 cearsafuri o ajutati pe mamica in pastrarea igienei patutului.

In scopul mentinerii confortului termic al corpului copilului puteti alege un set compus doar din pilota si pernita. Dintre acestea precizam cateva modele: ”Pilota si perna Tomi Lux”, “Set patut Winnie Poch”, “Set pilota si perna Bio Tencel” si alte variante. Dimensiunile pilotei sunt 100X135 cm, iar pernita slim(cu inaltime mica, de 1 cm). Aceste accesorii au huse din bumbac ce pot fi spalate la masina automata la 30 grade C fara a se deforma sa a-si pierde din calitati.

O alta optiune ar fi sa alegeti paturele pentru bebelusi sau copiii mici. Textura delicata a acestora sau coloritul placut, ii determina uneori pe copii sa le indrageasca atat de mult, incat sa nu se desparta de ele oriunde ar fi, chiar pana la varsta de 3-4 ani. Paturelele confectionate special pentru copiii mici au imprimeuri atractive, sunt delicate la atingere si sunt realizate din materiale diferite: bumbac, microfibra, muselina. Dimensiunile acestora sunt generoase: 100X75 cm. Dintre paturelele pentru copii ce pot fi achizitionate in acest scop, al unui cadou, puteti opta pentru variantele: “Paturica de infasat Nino” cu dimensiuni de 85X85 cm din bumbac, “Paturica Floare simpla” cun un curcubeu de culori, “Paturica floare cu blanita Wallaboo” din microfibra de caprioara, “Paturica fata dubla Brown Zoo”, “Paturica Forest Animal”, sau alte modele si culori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here